Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/nb

styrevalget 2007
Organisering

Påmelding som kandidater stengte 23. juni 2007, kl. 23.59 (UTC). Man kan ikke lenger melde seg på.


Regler for kandidater

Kandidater til Wikimedias styrevalg må presentere seg på denne siden innen 23. juni 2007, kl. 23.59 (UTC). Tre styremedlemmer vil bli valgt til en periode som slutter i juni 2009.

Kravet for å stille som kandidat er at man har mer enn 400 redigeringer på minst ett Wikimedia-prosjekt, med samme konto, og at første redigering må ha vært gjort minst ett år før 1. juni 2007, kl. 00.00 (UTC). Kandidater må også være minst 18 år og må tilkjennegi sitt virkelige navn (se mer om det nedenfor). Av juridiske grunner er det ikke mulig å være styremedlem anonymt eller under et psevdonym. Kandidater må også være obs på hvilke krav en stilling i styret stiller til dem (se også ofte stilte spørsmål). Vær også obs på at styremedlemskap ikke er en betalt posisjon, hvilket er definert i Wikimedia Foundations vedtekter.

I tillegg til å oppfylle nevnte krav, må kandidater også gås god for at et nødvendig antall kvalifiserte velgere på Board elections/2007/Endorsements.

For å bekrefte sitt kandidatur må kandidatene skru på e-postfunksjonen på Meta. Kandidater hvis kandidatur eller identitet ikke kan bekreftes vil diskvalifiseres.

Man kan ikke holde et styremedlemskap anonymt, så man kan kun stille som kandidat dersom man er villig til å offentliggjøre sin virkelige identitet om man blir valgt. Det kreves at kandidater identifiserer seg selv fullstendig til valgkomiteen eller andre personer som er godkjente av komitemedlemmene. Kandidater som har blitt bekreftet vil få navnet sitt skrevet med fet skrift.

Angående kandidatpresentasjonene er reglene som følger.

 • Hver presentasjon bør være maksimum 1 200 tegn lang på originalspråket.
 • Valgkomiteen vil prøve å sørge for at de første 1 200 tegnene av hver presentasjon oversettes til så mange språk som mulig.
 • Kandidater kan skrive en personlig plattform som en tilleggspresentasjon et annet sted. Lenker til slike plattformer kan inkluderes i deres offisielle presentasjoner.

Vennligst kopier malen nedenfor og fyll inn gitt informasjon. For ikke å favorisere enkelte kandidater, list opp nominasjonene alfabetisk etter brukernavn.

Retningslinjene for kandidatpresentasjoner vil være nyttige for å gjøre din presentasjon tilgjengelig for det globale publikummet; disse retningslinjene er imidlertid et essay som uttrykker noen av valgkomitemedlemmenes synspunkter, og er ikke en offisiell del av valget. Kandidater bør merke seg at det ikke er noen garanti for oversettelse av sin presentasjon, siden all oversettelse avhenger av frivillige. Valgkomiteen vil imidlertid gjøre sitt beste for å motivere frivillige til å delta i oversettelser.

Til slutt, vennligst list opp ditt navn og alle språk du leverer inn din presentasjon på, under Raskt overblikk over kandidatene.

Eksempel

Vennligst legg inn din kandidatinformajon i Board election/2007/Candidates/DITT_BRUKERNAVN/nb (eller et annet språk dersom du foretrekker det, og legg en lenke til den siden under seksjonen «kandidatpresentasjoner». Du må fylle ut undersiden slik det vises i følgende eksempel:

=== [[User:Brukernavn]] ===

{{Board candidate 2007/nb
|username=
|real name=
|location=
|age=
|userpages=
|joined=
|projects=
|languages=
|contribs=
|image= (optional)
|statement=
|endorsement=
|discussion=
}}

Raskt overblikk over kandidatene

Kandidater skal listes opp alfabetisk her..Kandidatpresentasjoner

Det er ikke lenger mulig å melde seg som kandidat.

Rediger Board elections/2007/Candidates


Bruker Ausir
Virkelig navn Paweł Dembowski
Sted Głogów, Polen
Alder 24
Brukersider User:Ausir, w:pl:user:Ausir, w:en:user:Ausir, commons:user:Ausir
Wikimedia-bruker siden Februar 2004
Prosjekter jeg bidrar på Jeg er for det meste aktiv på polsk Wikipedia, engelsk Wikipedia og Commons, men jeg har også redigert på andre polske og engelske prosjekter og på noen andre språk.
Språk jeg bidrar på Jeg snakker flytende polsk og engelsk, og kan grunnleggende russisk og tysk.
Lenke til bidragsside pl.wikipedia, en.wikipedia, meta, commons
Min kandidaturuttalelse Jeg har bidratt til Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter siden februar 2004, og har utført mer enn tyve tusen redigeringer (for det meste) på polsk og engelsk Wikipedia og Commons. Jeg er admin på alle tre, CheckUser på polsk Wikipedia, byråkrat på Commons og Wikimedia-steward. Jeg var en av grunnleggerne av Wikimedia Polska Association. For å være ærlig har jeg vært mindre aktiv på Wikimedia-prosjekter de siste månedene, men jeg ser frem til å ta opp aktiviteten igjen.

For tiden studerer jeg markedsføring og forretningsdrift ved Wrocław universitet for økonomi, og arbeider som frilans-oversetter mellom engelsk og polsk (jeg har hatt oppdrag for Microsoft og Adobe).

Jeg vil at Wikipedia fortsatt skal være åpent og fritt, hvilket betyr at jeg støtter begrensninger i bruken av ikke-fritt materiale (f.eks. fair use-bilder) til et minimum. Jeg støtter også generelt Wikipedias søsterrprosjekter, men på den annen siden mener jeg at noen av dem var dårlige ideer fra begynnelsen av, så jeg synes ikke alle fortjener like mye oppmerksomhet. Jeg er sterk tilhenger av flerspråklighet og støtte til lokale samfunn og å få flere mennesker utenfor USA og Vest-Europa til å engasjere seg i Wikimedia-saker.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Ausir/questions
Bruker Danny
Virkelig navn Danny Wool
 
På Wikimania 2006
Sted St. Petersburg, Florida
Alder 43
Brukersider English Wikipedia.
Wikimedia-bruker siden slutten 2001/registrert tidlig 2002
Prosjekter jeg bidrar på Aktiv på engelsk Wikipedia og Wikisource, jeg har redigert på mange andre prosjekter (inkludert å starte Wikijunior), og på forskjellige andre språk.
Språk jeg bidrar på Flytende engelsk og hebraisk. Den typen fransk man lærte på high school i Ontario i 1970-årene.
Lenke til bidragsside Engelsk Wikipedia, Engelsk Wikisource, Commons, Hebraisk Wikipedia, Hebraisk Wikisource.
Min kandidaturuttalelse Quis custodiet ipsos custodes?

I november 2006 møttes styret, kontorstaben og representanter for lokale stiftelser i Frankfurt over tre dager for å diskutere Foundations fremtid.

Syv måneder senere, og hva har blitt oppnådd? Staben har vokst, det er sant, men det gjør spørsmålet mer akutt: Hvor er strategien for å samle inn midler? Hvor er det tekniske veikartet? Hva er planen for opprettholdelse? Internasjonal ekspansjon og partnerskap er kanskje mer spennende, men styrets rolle er å fokusere på kjernesaker, å beskytte basisverdiene og å sikre at prosjektet forblir levende og relevant. I ønsker å konsentrere meg om det.

Som registrert bruker på Wikipedia siden tidlig i 2002 har jeg hjulpet til med å utforme noen av basisretningslinjene. Jeg har samlet inn penger for Foundation, og åpnet dører for mer penger som har kommet til oss. Jeg har også brukt nesten tyve måneder på å jobbe på Foundations kontor, og kjenner de indre mekanismene inngående.

I mitt personlige liv har jeg jobbet i forskjellige medier, i både kommersiell og ideell sektor, og har til og med trykt encyklopedier profesjonelt. Jeg er stolt over å kunne si at jeg fortsatt er en aktiv bidragsyter på forskjellige prosjekter.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Danny/questions
Bruker DragonFire1024
Virkelig navn Jason Safoutin
 
Meg etter en hårklipp 20. juni.
Sted Buffalo, New York
Alder 26
Brukersider Engelsk Wikinews, Engelsk Wikipedia, Commons (engelsk).
Wikimedia-bruker siden Wikinews: 9. januar 2006; Wikipedia: 21. januar 2006; Commons: 14. januar 2006
Prosjekter jeg bidrar på Wikinews, Wikipedia, Commons.
Språk jeg bidrar på Engelsk
Lenke til bidragsside wikinews:en:special:contributions/DragonFire1024, w:en:special:contributions/DragonFire1024, commons:en:special:contributions/DragonFire1024.
Min kandidaturuttalelse Jeg er sterkt involvert i en.Wikinews og er også administrator. Jeg har lagt ut nesten 450 artikler på en.Wikinews siden jeg ble aktiv i januar 2006. Jeg har også skrevet flere intervjuer som er eksklusive for Wikinews, og er en av utviklerne av Wikinews Video 2.0 og Wikinews Weather (BETA). Jeg lagde to promosjonsvideoer for wikinews, og var den som først organiserte og startet opp Wikinews Weather (igjen etter mer enn 2 1/2 år), som oppdateres og vedlikeholdes av meg og en annen bruker. Jeg håper å få mange brukere på forskjellige wikier involvert i kringkasting og opptak av Wikinews Video og Wikinews Weather.

Mitt største wiki-omspennende mål er et forsøk på å få brukere på forskjellige prosjekter til å samarbeide om visse saker og ideer, og å hjelpe til med å utvikle nye måter å samle inn informasjon på og mer effektive måter å levere den informasjon ut til verden.

Jeg mener at alle Wikimedia-prosjekter bør få lik oppmerksomhet når avgjørelser om retningslinjer/finanser osv. fattes, og at disse retningslinjene bør tilpasses til hvert prosjekts behov og mål når det er mulig. Jeg mener også at hvert prosjekts samfunn bør være mer involvert i styreavgjørelser som kan føre til drastiske endringer i prosjektet/-ene.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/questions
Bruker Eloquence
Virkelig navn Erik Möller
 
På Wikimania Boston 2006
Sted Berlin, Tyskland
Alder 28
Brukersider på Meta, på en.wp, på de.wp, på Commons, på en.wikinews
Wikimedia-bruker siden Desember 2001
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia, Wikinews, Commons, Meta, Spoken Wikisource
Språk jeg bidrar på English, German (innimellom)
Lenke til bidragsside se over
Min kandidaturuttalelse Jeg har sittet i styret i ni måneder som valgt medlem (se min plattform fra 2006). Jeg har også vært utøvende sekretær for styret i denne perioden. Styret jeg gikk inn i har hatt oppsyn med noen av de viktigste endringer i Foundations historie. Som organisasjon har vi:
 • definert vår misjon og visjon tydelig,
 • styrket vårt engasjement for fri kultur gjennom en prosjektdekkende, tydelig og enhetlig lisenspolitikk,
 • utvidet styret med to medlemmer fra samfunnet, og dermed gikk samfunnet klart flertall i styret for første gang
 • gjennomført den første pengeinnsamlingen i Wikimedias historie
 • sikret riktig gjennomgang av alle finansene til WMF, inkludert publikasjonen av den første reviderte økonomirapporten,
 • økt vår internasjonale stab kraftig, inkludert den nye stillingen som frivilligkoordinator for å bygge bedre broer til vårt globale samfunn.

Fremgang på andre fronter har også fått fart på seg (lisenskompatibilitet, institusjonelle partnerskap som Encyclopedia of Life, søken etter en permanent administrerende direktør, planer for neste pengeinnsamling og så videre). Jeg håper at jeg vil være i stand til å fortsette mitt arbeid på dette og andre områder. :-) Vennligst se «9 months of wiki madness» for et mer personlig syn på min tid i styret så langt og mine forhåpninger for fremtiden. Takk!

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Eloquence/questions
Bruker Frieda
Virkelig navn Frieda Brioschi
 
Frieda under WMIs siste årlige møte
Sted 意大利羅馬
Alder 30
Brukersider Frieda, w:it:Utente:Frieda
Wikimedia-bruker siden 2003年5月13日
Prosjekter jeg bidrar på 我主要在意大利語維基百科、維基辭典和維基文庫活動,也偶有在其他意大利語的維基媒體計畫、英語維基、元維基和基金會圍紀編輯
Språk jeg bidrar på 意大利、英語並可以閱讀部分西班牙語和葡萄牙語
Lenke til bidragsside w:it:Speciale:Contributi/Frieda, Special:Contributions/Frieda, s:it:Special:Contributions/Frieda, commons:Special:Contributions/Frieda
Min kandidaturuttalelse Jeg har vært involvert i Wikipedia og andre WMF-prosjekter siden mai 2003, og var første admin på it.wiki. I juni 2005 var jeg en av grunnleggerne av Wikimedia Italia, og den første presidenten (er fortsatt i den rollen). Jeg er byråkrat på it.wiki, it.news, it.source og it.wikt. Jeg er et (ikke spesielt aktivt) medlem av Special Projects Committee, OTRS admin og pressekontakt for it.wiki.

Jeg har noen basispoenger og ideer:

 • WM-prosjekter må forbli frie og åpne
 • vi må dele kunnskap
 • WMF er en verdensomspennende organisasjon
 • våre samfunn er både dyrebare og annerledes
 • som medlem av lokalkapittel ser jeg hver dag det som er WMFs problemer: for eksempel, intern og ekstern kommunikasjon, klarhet om hva som er lokalkapitlenes formål, forholdet til samfunnene, pengegaver og oppfølging av givere…
 • etter min erfaring krever det å dele fri kunnskap at du har noe å dele, og dette er ikke så åpenbart: verden er full av ukjent kunnskap. Et første skritt er å anerkjenne denne kunnskapen og gjøre den tilgjengelig.
 • Jeg er overbevist om at WMF bør investere i å promovere og tillate videre utvikling av andre prosjekter enn Wikipedia, spesielt for å skape og styrke slike prosjekter i underprioriterte områder, som Afrika.
 • WMF har et enormt potensiale, som fortsatt bare delvis brukes. Inntil og om ikke WMF får en veldefinert struktur, og et organisasjonskart som omfatter styret, samfunnene og lokalkapitlene, vil den være vanskelig å håndtere.
 • Lokalkapitelene er essensielle for Foundation, og de må brukes riktig og støttes godt.
Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Frieda/questions
Bruker Kate
Virkelig navn River Tarnell
 
meg
Sted Oxford, Storbritannia
Alder 23
Brukersider User:Kate, w:en:User:Kate
Wikimedia-bruker siden 6. june 2004
Prosjekter jeg bidrar på en.wikipedia, meta
Språk jeg bidrar på en
Lenke til bidragsside meta, en.wp
Min kandidaturuttalelse Som styremedlem vil jeg vende Foundation tilbake til den kjerneformål: å publisere en encyklopedi som kan redigeres av brukerne på internett. Jeg vil støtte omplassering eller nedlegging av ikke-Wikipedia-prosjekter. Jeg vil gå imot ethvert forsøk fra Foundation på å publisere innhold i andre former, som bøker. Allikevel mener jeg at det å publisere innholdet vårt er viktig, slik at det kan bli tilgjengelig for et større publikum, også de uten internettilgang. Jeg vil aktivt søke å gå i partnerskap med andre organisasjoner som kan oppnå dette.

Jeg vil redusere driftskostnadene til et absolutt minimun, og bruke så mye som mulig av midlene på å støtte serverne, som det er bekymring omkring. Jeg vil utforske andre kilder til støtte, som stipender, sponsoravtaler og annonsering.

Jeg vil styrke vår tekniske kompetanse gjennom forskjellige metoder, som å leie inn ytterligere teknisk personale, og å sikre at vi har en klar idé om hvordan vi skal ekspandere for å fylle etterspørselen etter innholdet vårt.

Jeg har vært MediaWiki-utvikler og systemadministrator for Wikimedia siden 2004, og jeg tror at dette gir meg en unik innsikt i hvordan organisasjonen vår fungerer på et teknisk nivå, og hvilke endringer som må gjøres for å sikre vår videre suksess.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Kate/questions


Bruker Kim Bruning
Virkelig navn Kim Bruning
 
Sted Wijk en Aalburg, Nederland
Alder 29
Brukersider Engelsk wikipedia, (sentral) (også mange på andre prosjekter)
Wikimedia-bruker siden første redigering 2001, jevnlig siden ~2003
Prosjekter jeg bidrar på engelsk wikipedia, gir også råd på noen andre til tider.
Språk jeg bidrar på Engelsk, nederlandsk, forstår tysk, ungdomsskolefransk og latin.
Lenke til bidragsside en
Min kandidaturuttalelse Hallo, mitt navn er Kim Bruning. Jeg har på en måte vært ansvarlig for å gjenopprette og drive konfliktløsning på enwiki. Jeg arbeider for det meste med prosessen nå, og hjelper av og til ved akutte behov. Jeg har også drevet med koding og hjulpet til på Omegawiki der jeg startet i år.

For Foundation er sakene om driften fra dag til dag, servere og kontinuitet viktige. Jeg tror vi alle er enige om dette, så la oss se på en annen sak:

Der er for tiden 700 wikier på over 250 språk på tvers av mange prosjekter. Kommunikasjon mellom disse wikiene er praktisk talt ikke-eksisterende, noe som gjør det vanskelig for folk å lære av hverandre.

Eksempler:

 • En wiki utestengte adminer fra en annen wiki
 • Flere wikier bruker ikke flertallsbeslutninger
 • En wiki hadde et synspunktsbrudd i sidemeldingen
 • Mange wikier har aldri hørt om "ta alt i beste mening".

Vi trenger også tenke mer rundt det å snakke med andre frivillige organisasjoner. De kan allerede ha tatt lærdom av spørsmål som vi fremdeles sliter med.

Daglig drift og forbedring av intern og ekstern kommunikasjon er det jeg vil arbeide med de kommende to årene. Dersom du vil hjelpe meg med å oppnå det, vær så snill og stem på meg, kontakt meg eller begge deler!

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Kim Bruning/questions


Bruker Kingboyk
Virkelig navn Stephen Kennedy
Sted Gloucestershire, Storbritannia
Alder 34
Brukersider Hoved: English Wikipedia. Andre: Wikipedia på andre språk, Meta, Commons, Mediawiki, Wiktionary.
Wikimedia-bruker siden september 2005
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia En, og andre. Jeg er også en AutoWikiBrowser-utvikler.
Språk jeg bidrar på Engelsk, veldig grunnleggende fransk
Lenke til bidragsside En
Min kandidaturuttalelse Jeg ønsker å se en sterkere og mer demokratisk Foundation, med bedre rettledning og assistanse for frivillige, og skarpere fokus på kjernemålene. Foundation må bli sterkere i forhold til sin visjon, sitt lederskap for vårt samfunn av frivillige, sitt varemerke og sitt ansvar.

Som styremedlem vil jeg jobbe for et veikart for vår fremtidige utvikling. Jeg vil også fokusere på å utvide vår rekkevidde utenfor Europa og Nord-Amerika, og bedre samarbeid og idédeling mellom wikier. Vi har mye å lære fra hverandre! Jeg vil med respekt fremme mitt syn at alle styremedlemmer bør være valgt.

Jeg har vært wikipedianer i to år. Jeg er administrator på engelsk Wikipedia, AWB-utvikler og jeg har samarbeidet om å skrive flere «utmerkede artikler». Jeg har erfaring fra samme nivå som denne rollen, idet jeg har vært medlem av studentrådet og finanskomitéen på Brunel University. Jeg bor på en liten gård i England.

Dette er et sammendrag av min personlige uttalelse. I henhold til valgreglene har jeg laget en privat personal platform statement som jeg inviterer alle stemmegivere til å lese. Takk.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/questions
Bruker Michael Snow
Virkelig navn Michael Snow
 
Sted Seattle, Washington, USA
Alder 33
Brukersider Engelsk Wikipedia
Wikimedia-bruker siden December 2003
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia, Meta (noen ganger også Wikinews and Wikimedia Commons)
Språk jeg bidrar på Engelsk (noen ganger fransk og tysk, som jeg også snakker)
Lenke til bidragsside Engelsk Wikipedia, Meta (for arbeidet mitt andre steder har jeg ikke alltid hatt en registrert konto)
Min kandidaturuttalelse Jeg respekterer det Wikimedia Foundation har oppnådd så langt med begrensede ressurser og mange krefter som trekker i den. Jeg vil fylle igjen noen av hullene, og gjøre det til en mer funksjonell organisasjon. Finanser er en vedvarende sak, ettersom Wikimedia må skaffe penger og finne nye giverkilder. Verdien av varemerket kan hjelpe til med å skaffe penger til drift, men dette må gjøres forsiktig for å bevare nøytralitet og også for å beskytte varemerkene mot utenforstående som forsøker å utnytte dem. Forholdene mellom hvert prosjekt og dets deltagere må kultiveres. Styret må høre nøye etter for å reflektere viljen til samfunnet og ikke bare de høyeste røstene.

Ved siden av å jobbe med artikler på Wikipedia har min Wikimedia-erfaring dekket forskjellige områder. For manges del er det slik at hvis dere kjenner igjen navnet mitt er det fordi jeg startet The Wikipedia Signpost i begynnelsen av 2005. Selv om den ikke er ment som en universell nyhetskilde for Wikimedia-saker, er den kanskje like anvendbar som noen annen kilde, og den har mange lesere fra andre språk og prosjekter enn engelsk Wikipedia. Ellers har mitt Wikimedia-arbeid vært å være leder for Communications committee. Som advokat har jeg også noen ganger gitt råd til Wikimedia Foundation, når dens juridiske behov sammenfaller med min evne til å hjelpe. Jeg mener at jeg forstår utfordringene, og vil bringe en verdifullt perspektiv til styret.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/questions
Bruker Mindspillage
Virkelig navn Kathleen Walsh
 
Sted Herndon, Virginia, USA (en forstad til Washington DC)
Alder 24
Brukersider en.wikipedia, en.wikinews, meta, foundation
Wikimedia-bruker siden Juni 2004
Prosjekter jeg bidrar på Engelsk Wikipedia, engelsk Wikinews, Meta, begrenset deltagelse på forskjellige andre prosjekter
Språk jeg bidrar på Engelsk, grunnleggende spansk
Lenke til bidragsside en.wikipedia, en.wikinews, meta
Min kandidaturuttalelse Jeg fant Wikipedia i 2004 og begynne i stillhet å skrive om klassisk mjusikk, mens jeg undret meg over hva slags gal person det var som brukte så mye tid på det. Et år senere var jeg på OTRS, var pressekontakt, og en av grunnleggerne av Communications Committee; jeg ble så utpekt til styret i desember 2006.

Jeg studerer for tiden jus, og er i staben for et jus- og økonomitidsskrift. Jeg hospiterer på et ideelt nettbasert jusutdanningsprosjekt, og er klassisk musiker.

Mens jeg har sittet i styret har jeg arbeidet med saker som lisenspolitikk, fremme av fritt innhold og fri kultur, publisitet og strategiske avgjørelser som varemerkepolitikk og partnerskap; jeg håper å kunne fortsette å jobbe med noen av disse sakene utover den korte tiden jeg allerede har sittet i styret.

Det jeg er interessert i er at styret jobber med et langsiktig syn på sin misjon i tankene, og ikke gjør handlinger som kan kompromittere WMFs fremtid. For å gjøre dette må vi ha et klart bilde av våre verdier og hva vår misjon er, og vi må opprettholde vårt engasjement for å være en fri ressurs slik at innholdet ikke trenger WMF for å overleve. Utover dette kan jeg tenke meg at vi søker partnerskap med likesinnede organisasjoner for å videreføre vår misjon utover det Wikimedia kan oppnå.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/questions
Bruker Oscar
Virkelig navn Oscar van Dillen
 
Sted Rotterdam, Nederland
Alder 49
Brukersider User:Oscar, foundation:User:Oscar, commons:User:Oscar, nl:User:Oscar, de:User:Oscar, en:User:Oscar, es:User:Oscarami, fr:User:Oscar, it:User:Oscar, tr:User:Oscar, zh:User:Oscar, og flere; også sider på nederlandskspråklig wikibooks, wikinews og andre.
Wikimedia-bruker siden Februar 2004
Prosjekter jeg bidrar på mange, men de fleste av mine redigeringer er på nlwikipedia og metawiki.
Språk jeg bidrar på jeg snakker flytende nederlandsk, engelsk, tysk og fransk, og snakker flere språk mer eller mindre godt, men mine hovedbidrag er på nederlandskspråklige prosjekter og metawiki.
Lenke til bidragsside noen direkte lenker fra mine hovedprosjekter: nlwikipedia edits, nlwikipedia logs, metawiki edits, metawiki logs, nlwikimediawiki edits, nlwikimediawiki logs, but also enwikipedia edits, commonswiki edits...
Min kandidaturuttalelse jeg er en profesjonell komponist og lærer ved rotterdam konservatorium, i min yrkeskarriere har jeg også vært interimbestyrer i flere år. etter å ha blitt utnevnt som valgt medlem for samfunnet i det utvidede styret i desember 2006 har jeg hatt æren av å sitte i en periode på 6 måneder (se videre forklaring. etter å ha vokst opp gjennom prosjektene ble jeg sysop på nlwiki i mai 2004, på meta i april 2005 og har vært steward siden juni 2005; jeg var grunnlegger og første president for wikimedia nederland, og er nå leder for audit committee. jeg har gjort mitt beste for å holde meg oppdatert på så mange basisting som mulig på prosjektene, ikke en enkel jobb for et travelt styremedlem.

under styrets retrett i frankfurt i 2006 (se min rapport) sammenlignet jeg wikimedia med en kjempe med leirføtter, dette har vært min hovedbekymring og engstelse: å konsolidere organisasjonen av frivillige (slik som jeg er selv) med en kjerne av nyansatte dyktige mennesker, som støtter vår videre vekst inn i fremtiden og forbli en uavhengig organisasjon. siden dette bare delvis er oppnådd, ønsker jeg å bidra videre til de neste skrittene, som vil styrke vår vekst og rekkevidde, vår kvalitet og stabilitet, vår uavhengighet og ansvarstagen.

jeg mener at vi faktisk er en ny generasjon av «encyklopedikere» i det 21. århundre, som samler mer enn bare kunnskap: edito ergo sum (sitat)

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Oscar/questions
Bruker UninvitedCompany
Virkelig navn Steve Dunlop
 
Sted Minneapolis, Minnesota, USA
Alder 41
Brukersider meta, en, commons
Wikimedia-bruker siden 27. mars 2003
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia, Meta, med mindre engasjement på commons og Wikibooks
Språk jeg bidrar på Engelsk
Lenke til bidragsside en, meta
Min kandidaturuttalelse Jeg har vært involvert i fire år nå, og og hatt forskjellige frivillige oppdrag for ENWP og Foundation. Jeg var antagelig mest kjent for mitt arbeid på OTRS inntil jeg nylig ble valgt inn i arbitration committee på ENWP. Jeg jobber som programvareutviklingssjef og som halvprofesjonell musiker i tillegg til min frivillige innsats.

I hovedsak er målet med mitt kandidatur å bringe en høyere grad av profesjonalisme til styret og til Foundations daglige virke. Foundation trenger å tiltrekke seg store givere for å forbli solvent uten å måtte ty til reklame. For å tiltrekke seg store givere må Foundations lederskap fra styret og nedover være profesjonelt og ansvarlig, og må kunne forene de unike verdiene i prosjektene med forventningene fra givere. Dette vil kreve endringer av vedtekter for å sikre at fremtidige styrer vil være godt kvalifisert. Det vil også kreve at vi gjør stillingen som administrerende direktør attraktiv for det topptalentet vi ønsker. Det betyr mer delegering, og krever et styre som er komfortabelt med å lede heller enn å gjøre. Som medlem av styret vil mitt arbeid være rettet nesten utelukkende mot å utføre disse forandringene.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/UninvitedCompany/questions
Bruker WarX
Virkelig navn Artur Jan Fijałkowski
 
Meg i 2006 under Days of Mikołów, dekorert med blomster av en venn.
Sted Mikołów, Polen
Alder 23
Brukersider w:pl:user:WarX, commons:user:WarX, pl:chapter:user:WarX
Wikimedia-bruker siden 17. januar 2005
Prosjekter jeg bidrar på pl.wiki, commons
Språk jeg bidrar på pl, en
Lenke til bidragsside pl.wiki, commons
Min kandidaturuttalelse Jeg har bidratt til Wikimedia i neste to og et halvt år. Siden da har jeg gjort tusener av redigeringer og slettinger på både commons og pl.wiki. Mine direkte bidrag til prosjektene er få, men jeg jobber med å få fototillatelser til forskjellige arrangementer for å ta bilder for Wikimedia (f.eks. Metalmania-festivalen), noe som tar mye tid. I desember 2006 ble jeg valgt som styremedlem i Wikimedia Polska Association Jeg har laget Wikimedia Community Logo, som brukes som logo av Planet Wikimedia  . Mitt mål i styret ville være å gjøre det mer oppmerksom på situasjon i tidligere kommunistland, som ikke er så rike som de vestlige landene som dominerer i det nåværende styret.
Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/WarX/questions
Bruker Yann
Virkelig navn Yann Forget
 
Meg i en rickshaw, Ahmedabad, India, januar 2007
Sted Annemasse, Frankrike
Alder 42
Brukersider fr.wiki, en.wiki, Commons, en.wikisource, fr.wikisource
Wikimedia-bruker siden 24. desember 2002
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia (fr, en, hi, gu), Commons, Wikisource (fr, en, sa, hi), Wiktionary (fr, hi, gu)
Språk jeg bidrar på fr, en (3), hi (2), gu (1)
Lenke til bidragsside fr.wiki, commons, Wikisource
Min kandidaturuttalelse Jeg har vært involvert i Wikimedia-prosjekter siden desember 2002 (4 1/2 år), for det meste på Wikipedia, Wiktionary, Commons og Wikisource. Jeg er en av de tidligste bidragsyterne til Wikisource, dengang det fortsatt ble kalt Project Sourceberg. Jeg er admin på omkring et dusintalls Wikimedia-prosjekter, og steward siden juni 2005. Jeg foreslo opprettelsen av Wikimédia Frankrike i november 2003, og var dens sekretær i 2004–2005.

Jeg har jobbet med data med fri programvare som spesialitet siden 1998. Før det jobbet jeg i ti år med NGO'er i humanitære, sosiale og kulturelle prosjekter. Jeg vil gjerne ta med meg mine erfaringer fra ideelle organisasjoner og den frie kulturbevegelsen i tjenste for Wikimedia Foundation. Jeg ønsker at Foundation skal være en innflytelsesrik organisasjon, som kan bringe fri kunnskap fjernt og nært. Min hovedinnsats vil være å arbeid for økonomisk uavhengiget.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Yann/questions


Bruker ^demon
Virkelig navn Michael «Chad» Horohoe
 
Sted Richmond, Virginia, USA
Alder 19
Brukersider På engelsk Wikipedia
Wikimedia-bruker siden 23. februar 2005 (men hadde bidratt anonymt en stund før det, antagelig siden tidlig i 2004)
Prosjekter jeg bidrar på Engelsk Wikipedia, Wikimedia Commons for transwikiarbeid.
Språk jeg bidrar på Engelsk, fransk på basisnivå
Lenke til bidragsside På engelsk Wikipedia
Min kandidaturuttalelse Wikipedia er en helt fabelaktig ting. Wikimedia Foundation finnes for å støtte både Wikipedia og dets mange søsterprosjekter ved å skaffe både finansielle og infrastrukturell støtte. Det sier seg selv av vi trenger mennesker i styret som forstår hva vi virkelig er her for--å formidle som mye fritt lisensiert materiale til så mange mennesker som mulig på deres egne språk. Styret bør, nei må, ha mennesker som står så nær dette prinsippet som mulig. Som styremedlem vil jeg jobbe for å bruke min individuelle styrke innen styrevirksomhet, teknisk kunnskap og evne til å kommunisere med andre. Men ingen av oss må være for stolte til å stoppe opp pg be om hjelp; det være seg fra utenforstående, utviklere, lokale administratorer og til og med vanlige bidragsytere--både registrerte og anonyme. Jeg tror at mange ganger kan de som er involvert på «høyere nivå» med å drive Foundation miste av syne den kjernesaken jeg fremhevet. Det er noe jeg lover aldri å gjøre.

Jeg tror at Foundation nå gjør en stor feil i noe som i senere tid har blitt en svært stor sak for meg. WMF har lenge hatt en politikk på at «ingen åpne proxier» skal kunne redigere. Følelsen har ofte vært at nokså store mengder vandalisme kommer fra slike proxier. Vi har lenge hatt muligheten til å blokkere disse proxiene slik at registrerte brukere kan redigere mens anonyme ikke kan det. I en lengre periode ble Tor blokkert slik. Men tidligere i år ble det ensidig bestemt at alle disse proxiene skal blokkeres fullstendig, slik at til og med verdifulle brukere ikke kan bidra. Da styremedlemmene ble kontakt gjorde de ingenting. Istedet oppfordret Jimbo til diskusjon, som ikke kom noe sted på grunn av en innstilling som er umulig å endre. I mellomtiden ble andre brukere meiet ned av samme årsak. Skal vi la prosjektene miste verdifulle og viktige bidragsytere bare fordi Foundation ikke vil handle? Hvis jeg blir valgt vil jeg ha denne saken tatt opp på Foundation-nivå. Mens det ikke er sikkert at vi får det resultatet jeg ønsker, vil jeg at Foundations i det minste skal gjøre en innsats for å se om denne politikken trenger revidering, fremfor at ingen gjør noe.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/^demon/questions