Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Ausir/fi

Käyttäjä Ausir
Oikea nimi Paweł Dembowski
Sijainti Głogów, Puola
Ikä 24
Käyttäjäsivu(t) User:Ausir, w:pl:user:Ausir, w:en:user:Ausir, commons:user:Ausir
Wikimedian osallistuja vuodesta Helmikuu 2004
Projektit, joihin osallistun Olen aktiivinen enimmälti puolankielisessä Wikipediassa, englanninkielisessä Wikipediassa ja Commonsissa, mutta olen tehnyt muokkauksia muihin puolan- ja englanninkielisiin projekteihin sekä muutamia muunkinkielisiin.
Kielet, joihin osallistun Osaan sujuvasti puolaa ja englantia sekä tiedän venäjän ja saksan perusteet.
Linkki käyttäjän muokkaussivuille pl.wikipedia, en.wikipedia, meta, commons
Ehdokaslausuntoni Olen osallistunut Wikipediaan ja muihin Wikimedia-projekteihin helmikuusta 2004 alkaen ja tehnyt yli 20 tuhatta muokkausta (pääasiassa) puolan- ja englanninkieliseen Wikipediaan sekä Wikimedia Commonsiin. Olen ylläpitäjä kaikissa kolmessa, osoitepaljastimen käyttäjä puolankielisessä Wikipediassa, byrokraatti Commonsissa ja ylivalvoja Wikimediassa. Olin yksi Puolan Wikimediayhdistyksen perustajajäsenistä. Rehellisesti sanoen olen ollut vähemmän aktiivinen Wikimedian projekteissa parin viimeisen kuukauden aikana, mutta odotan innolla paluuta tehtävieni pariin.

Tällä hetkellä opiskelen markkinointia ja liikkenjohtamista Wrocław'n taloustieteen yliopistossa ja työskentelen freelance-kääntäjänä englannista puolaan (olen kääntänyt Microsoft ja Adobe-yhtiöille).

Haluan Wikipedian olevan avoin ja vapaa jatkossakin, mikä tarkoittaa, että tuen ei-vapaan sisällön (esim. fair use -kuvien) käytön rajoittamista minimiin. Yleisesti ottaen tuen Wikipedian sisarprojekteja, mutta toisaalta jotkin niistä olivat mielestäni huonoja ajatuksia alun alkaenkin, joten ne eivät mielestäni kaikki ansaitse samantasoista huomiointia. Uskon myös vahvasti monikielisyyteen ja paikallisten yhteisöjen tukemiseen sekä siihen, että Wikimedian toimiin saadaan mukaan useampia ihmisiä Yhdysvaltojen ja Länsi-Euroopan ulkopuolelta.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Ausir/questions