Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/fi

Käyttäjä:Mindspillage edit

Käyttäjä Mindspillage
Oikea nimi Kathleen Walsh
 
Sijainti Herndon, Virginia, USA (Washington, DC:n esikaupunki)
Ikä 24
Käyttäjäsivu(t) en.wikipedia, en.wikinews, meta, säätiö
Wikimedian osallistuja vuodesta Kesäkuu 2004
Projektit, joihin osallistun Englanninkielinen Wikipedia, englanninkielinen Wikinews, Meta, rajattu osallistuminen muissa projekteissa.
Kielet, joihin osallistun Englanti, perusespanjaa
Linkki käyttäjän muokkaussivuille en.wikipedia, en.wikinews, meta
Ehdokaslausuntoni Löysin Wikipedian vuonna 2004 ja aloin hiljalleen kirjoittamaan klassisesta musiikista, ihmetellen millainen hullu ihminen viettää niin paljon aikaa siellä. Vuotta myöhemmin olin OTRS-tiimissä, lehdistökontakti ja yhteydenpitokomitean perustajajäsen; sitten minut nimitettiin johtokuntaan joulukuussa 2006.

Olen tällä hetkellä lakikoulussa, missä pidän laki -ja taloussanomalehteä. Olen oppisopimusoppilas voittoa tavoittelemattomassa online-lakikoulutusprojektissa ja klassinen muusikko.

Ollessani johtokunnassa työskentelin sellaisten ongelmien kanssa kuin lisensointikäytäntö, vapaa sisältö ja vapaan kulttuurin kannatus, suhdetoiminta ja strategiset päätökset, kuten brändäys ja kumppanuus; toivon näkeväni näitä asioita palvelemani lyhyen kauden jälkeenkin.

Kiinnostukseni johtokuntaa kohtaan on toimia kauaskatseisesti sen tehtävä mielessä eikä tehdä toimia, jotka voivat vaarantaa säätiön tulevaisuuden. Tehdäksemme tämän meillä tulee olla selkeä kuva siitä, mitkä arvomme ovat ja mikä tehtävämme on, ja meidän tulee suojella lupautumistamme olla vapaa resurssi, jotta sisältö ei tarvitse säätiötä selvitäkseen. Tämän lisäksi näen meidän tavoitelevan yhteistyökumppanuutta samanmielisten järjestöjen kanssa kantaaksemme tehtäväämme Wikimedian piirin ulkopuolelle.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/questions