Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/fi

Käyttäjä:DragonFire1024 edit

Käyttäjä DragonFire1024
Oikea nimi Jason Safoutin
 
Minä hiustenleikkuun jälkeen 20. kesäkuuta 2007.
Sijainti Buffalo, New York, Yhdysvallat
Ikä 26
Käyttäjäsivu(t) Englanninkielinen Wikinews, Englanninkielinen Wikipedia, Englanninkielinen Commons.
Wikimedian osallistuja vuodesta Wikinews: January 9, 2006; Wikipedia: January 21, 2006; Commons: January 14, 2006
Projektit, joihin osallistun Wikinews, Wikipedia, Commons.
Kielet, joihin osallistun Englanti
Linkki käyttäjän muokkaussivuille wikinews:en:special:contributions/DragonFire1024, w:en:special:contributions/DragonFire1024, commons:special:contributions/DragonFire1024.
Ehdokaslausuntoni Olen vahvasti mukana englanninkielisessä Wikinews-projektissa ja myös ylläpitäjä. Olen julkaissut lähes 450 artikkelia englanninkielisessä Wikinewsissä siitä lähtien kun liityin mukaan tammikuussa 2006. Olen myös kirjoittanut useita haastatteluita Wikinewsille yksinoikeudella ja olen ollut yksi Wikinews Video 2.0- ja Wikinews-sää (BETA)-projektien kehittelijöistä. Loin 2 esittelyvideota Wikinewsille ja olin ensimmäinen henkilö, joka järjesti ja käynnisti Wikinews-sään (uudelleen yli 2 ½ vuoden jälkeen), jota päivitämme minä ja toinen käyttäjä. Toivon saavani monia eri Wikien käyttäjiä mukaan Wikinews-videon ja Wikinews-sään äänittämiseen ja lähettämiseen.

Suurin Wikien laajuinen tavoitteeni on saada eri projektien käyttäjät toimimaan yhdessä tiettyjen tehtävien ja ideoiden parissa sekä auttaa kehittämään uusia tiedonkeräyskeinoja ja tehokkaampia menetelmiä tiedon välittämiseen maailmalle.

Uskon, että kaikkien Wikimedian projektien tulisi saada osakseen saman verran huomiota kun käytäntöjä/taloutta/jne. koskevia päätöksiä tehdään ja että niiden käytäntöjen tulisi vastata kunkin projektin tavotteita ja tarpeita aina kun se on mahdollista. Uskon myös, että kunkin projektin yhteisön tulisi osallistua enemmän johtokunnan päätöksiin, jotka muuttaisivat oleellisesti projekti(e)n toimintaa.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/questions