Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/ca

Eleccions al Consell Wikimedia 2007
Organització

L'acceptació de nous candidats per a les eleccions al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia 2007 és tancada.

Vista ràpida dels candidats

Els candidats tenen fins les 23:59 (UTC) del dissabte 23 de juny del 2007 per apuntar-se alfabèticament ací.Presentació de les candidatures

El període de presentació de candidatures a les Eleccions al Consell d'administració de la Fundació Wikimedia 2007 és des de les 0:00 (UTC) del 10 de juny del 2007 a les 23:59 (UTC) del 23 de juny del 2007.


Usuari Ausir
Nom real Paweł Dembowski
Ubicació Głogów, Polonia
Edat 24
Pàgines d'usuari User:Ausir, w:pl:user:Ausir, w:en:user:Ausir, commons:user:Ausir
Participant a Wikimedia des de Febrer de 2004
Projectes en què participa Sóc generalment actiu a la Wikipedia en polac, la Wikipedia en anglès i a Commons, però també he fet edicions a altres projectes en anglès i polac i en alguns altres projectes en altres idiomes.
Idiomes en què participa Domino el polac i l'anglès i sé els elements fonamentals dels rus i de l'aleman.
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari pl.wikipedia, en.wikipedia, meta, commons
Presentació del candidat He estat contribuint a Wikipedia i els altres projectes de Wikimedia des de el febrer de 2004 i he fet més de vint mil edicions (quasi tot) en la Wikipedia en polac e anglès i Wikimedia Commons. Sóc administrador de les tres, un CheckUser a la Wikipedia en polac, un burócrata a Commons, i un steward a Wikimedia. Jo era un dels membres fundadors de la Wikimedia Polska Association. Sincerament, he estat menys actiu en els projectes Wikimedia en els últims mesos, però estic desitjant reprendre les meves activitats.

Ara mateix estic estudiant la mercadotècnia i la gestió a la Universitat d'Econòmiques de Wrocław i treballo com a traductor freelance entre l'anglès i l'espanyol (he treballat per a Microsoft i Adobe).

Vull que Wikipedia continuí sent lliure i oberta, que significa que donc suport a la limitació del ús del contingut no-lliure (com imatges fair use) al mínim. També donc suport generalment als projectes apart de Wikipedia, però tanmateix penso que alguns d'ells eren males idees del començament, així que no penso que tots mereixen el mateix nivell d'atenció. També crec fidelment en el multilingüisme i en el suport de comunitats locals i en la participació de més gent de fora dels EUA i d'Europa Occidental en els assumptes de Wikimedia.

Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/Ausir/questions
Usuari Danny
Nom real Danny Wool
 
A Wikimania el 2006
Ubicació San Petersburg, Florida
Edat 43
Pàgines d'usuari Wikipedia en inglés.
Participant a Wikimedia des de finals del 2001/ registrat a principis de 2002
Projectes en què participa Actiu a la Wikipedia i Wikisource en anglès, he editat molts altres projectes (com el nou Wikijunior), i en diferents idiomes.
Idiomes en què participa Domino l'anglès i l'hebreu. Parlo el tipus de francès que un aprèn a la escola superior a Ontàrio en el 1970.
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari Wikipedia en anglès, Wikisource en anglès, Commons, Wikipedia en hebreu, Wikisource en hebreu.
Presentació del candidat Quis custodiet ipsos custodes? (¿Qui guardarà als guardies?)

El novembre de 2006, el Consell, el personal administratiu, i els representants de les divisions locals es van reunir a Frankfurt durant tres dies per a planejar el futur de la Fundació.

Set mesos més tard, ¿Que s'ha millorat? Es veritat que el personal a crescut, però aquest fa les preguntes encara més agudes: ¿On està la estratègia per a guanyar fons? ¿On està la fulla de ruta tècnica? ¿Quin és el pla per a la sostenibilitat? La extensió i les societats internacionals poden ser més apasionants, però el paper d'un Consell es per a centrar-se en els temes principals, protegir els actius bàsics, i assegurar que el projecte segueixi sent vibrant i rellevant. Espero centrar-me en això.

Com a usuari registrat de la Wikipedia des de principis de 2002, vaig ajudar a formar algunes de les pautes bàsiques. He aixecat els diners de la fundació, i he obert les portes perquè més diners arribin a nosaltres. També he passat casi vint mesos treballant a la oficina de la fundació, i coneec els mecanismes intern íntimament.

En la meva vida personal, vaig estar treballant en diversos mitjans per a sectors sense i amb fins de lucre, i encara he editat a les enciclopèdies d'impressió professionalment. Estic orgullós de seguir sent redactor actiu en diversos projectes.

Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/Danny/questions
Usuari DragonFire1024
Nom real Jason Safoutin
 
Jo mirant els successos del Huracà Katrina a la televisió.
Ubicació Buffalo, Nova York
Edat 26
Pàgines d'usuari Viquinotícies en anglès, Viquipèdia en anglès, Wikimedia Commons.
Participant a Wikimedia des de Viquinotícies: 9 de gener de 2006; Viquipèdia: 21 de gener de 2006; Commons: 14 de gener de 2006
Projectes en què participa Viquinotícies, Viquipèdia, Commons.
Idiomes en què participa anglès
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari wikinews:en:special:contributions/DragonFire1024, w:en:special:contributions/DragonFire1024, commons:en:special:contributions/DragonFire1024.
Presentació del candidat Estic involucrat en els Viquinotícies en anglès on sóc un administrador. He publicat amb un xifra propera als 450 artícles al Viquinotícies en anglès des de que em vaig registrar durant el gener de 2006. També, vaig escriure diverses entrevistes exclusives per al Viquinotícies i vaig ser un dels desenvolupadors dels projectes i Wikinews Weather (BETA). Vaig crear dos vídeos promocionals per al Viquinotícies i vaig ser la primera persona en organitzar i començar amb el Viquinóticies Temps (després de 2 anys i mig), que es actualitzat per mi i per un altre usuari. Espero que altres usuari s'involucrin en l'emisió i gravació de Viquinotícies Video i Viquinotícies Temps.

El meu gran viquiobjectiu es tractar que els usuaris de diversos projectes treballin junts per a l'elaboració de noves maneres per a recol·lectar informació i mitjans més eficaços de fer arribar aquesta informació al món.

Crec que tots els projectes de Wikimedia haurien de rebre la mateixa atenció quan es prenen les decisions sobre polítiques/finances/etc. i que aquestes polítiques haurien d'ajustar-se a les necessitats i objectius de cada projectes sempre que fos possible. També crec que la comunitat de cada projectes hauria d'estar més involucrada en les decisions del Board que canviaria dràsticament l'operació del(s) seu(s) projecte(s).

Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/questions
Usuari Eloquence
Nom real Erik Möller
 
A Wikimania 2006 a Boston
Ubicació Berlin, Alemanya
Edat 28
Pàgines d'usuari Meta, en.vp, de.vp, Commons, en.viquinotícies
Participant a Wikimedia des de desembre de 2001
Projectes en què participa Viquipèdia, Viquinotícies, Commons, Meta, Viquitexts parlat
Idiomes en què participa anglès, alemany (ocasionalment)
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari mira més adalt
Presentació del candidat He estat membre del Consell per 9 mesos com a membre elegit (mira la meva plataforma de 2006). També he servit de Secretari Executiu del Consell durant aquest temps. El consell que em vaig unir ha supervisat alguns dels canvis més significatius de la història de la Fundació. Com a organització, hem:
 • Definit el nostre objectiu i visió de futur clarament,
 • enfortit el nostre compromís a la cultura lliure a través d'una política de llicències clara i constant per a tots els projectes,
 • ampliat el Consell amb dos escons a la comunitat, que dona a la comunitat una majoria clara en el Consell per primera vegada
 • realitzat el fundraiser més gran de la història de Wikimedia,
 • assegurada la revisió correcte de totes les finances de WMF, incluïnt la publicació dels primers estats comptables auditats,
 • ampliat substancialment el nostre personal internacional, incluïnt la posició nova de Coordinador de Voluntaris per a construir ponts a la nostra comunitat mundial.

El progrés en altres fonts ha estat acaloradament (compatibilitat de les llicències, les societat institucionals com el Encyclopedia of Life, la recerca d'un Director Executiu permanentment, els plans per al tresorer de fons següent, i més). Espero que jo pugui continuar el meu treball en aquestes i altres àrees. :-) Mira per favor "9 mesos de bogeria wiki" per una vista més personal del meu temps en el Consell fins ara i més esperances per al futur. Gràcies!

Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/Eloquence/questions
Usuari Frieda
Nom real Frieda Brioschi
 
Frieda durant el últim meeting de WMI anual
Ubicació Roma, Itàlia
Edat 30
Pàgines d'usuari Frieda, w:it:Utente:Frieda
Participant a Wikimedia des de 13 de Maig de 2003
Projectes en què participa Participo activament a it.viquipèdia, it.viccionari, it.viquitexts, però he fet edicions per altres projectes italians, en.viquipèdia, MetaWiki i FoundationWiki.
Idiomes en què participa italià, anglès, puc llegir alguna cosa d'espanyol i portuguès.
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari w:it:Speciale:Contributi/Frieda, Special:Contributions/Frieda, s:it:Special:Contributions/Frieda, commons:Special:Contributions/Frieda
Presentació del candidat He estat involucrada a la Viquipèdia i altres projectes de WMF des de el maig de 2003, i vaig ser la primera administradora a la viquipèdia en italià. El juny del 2005 vaig ser una de les fundadores de Wikimedia Itàlia i la primera presidenta (encara segueixo amb el càrrec). Sóc buròcrata a la viquipèdia italiana, a viquinotícies italiana, al viquitexts italià i al Viccionari italià. Sóc un membre (no molt actiu) del Special Projects Committee, administrador de OTRS i contacte de prensa per a it.wiki.

Tinc alguns punts e idees bàsics:

 • Els projectes WM han de seguir sent lliure i oberts
 • Hem de compartir el saber
 • WMF és una organització mundial
 • Les nostres comunitats són precioses i diferents
 • Com a membre de capítols vec cada dia quins són els problemes de WMF: com la comunicació interna i externa, claredat la qual és el propòsit de cada capítol, relacions amb les comunitats, la carta recordativa de les donacions i dels donants...
 • Segons la meva experiència, compartir el coneixement lliure requereix que tingués alguna cosa per a compartir, i no és molt evident: el món està ple de coneixement desconegut. El primer pas és reconèixer aquest coneixement i fer-ho accessible.
 • Estic convençuda que WMF ha d'invertir en promoure i permetre millores addicionals en els seus propis projectes i a més de la Viquipèdia, especialment el crear i madurar aquests projectes en àrees en desavantatge, com Àfrica.
 • WMF té un gran potencial, encara que sol la utilitzin en part. Fins que WMF no tingui una estructura ben definida i una carta d'organització que inclogui el Consell, les Comunitats i els Capítols, serà molt difícil de manejar-ho.
 • Els capítols són essencials per a la fundació i han de ser utilitzats correctament i s'han de donar suport fortament.
Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/Frieda/questions


User Kate
Real name River Tarnell
 
me
Location Oxford, UK
Age 23
User page(s) User:Kate, w:en:User:Kate
Wikimedia participant since 6th June, 2004
Projects in which I participate en.wikipedia, meta
Languages in which I participate en
Link to user contribution pages meta, en.wp
My candidate statement As a board member, I will return the Foundation to its core purpose: publishing a user-editable encyclopedia on the Internet. I will support relocating or shutting down non-Wikipedia projects. I will oppose any attempt by the Foundation to publish content in other forms, such as books. However, I believe publishing our content is important, so it can be available to a wider audience, including people without Internet access. I would actively seek to partner with other organisations who can achieve this goal.

I will reduce our overhead to a bare minimum, using as many of our assets as possible to support our Internet hosting concerns. I will explore additional funding sources besides user donations, such as grants, sponsorship and advertising.

I will improve our technical competence though a variety of means, such as hiring additional technical employees, and ensuring we have a clear idea of how we will expand to fill the demand for our content.

I have been a MediaWiki developer and Wikimedia system administrator since 2004, and I believe this gives me a unique insight into how our organisation works on a technical level, and what changes need to be made to ensure our continued success.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Kate/questions


User Kim Bruning
Real name Kim Bruning
 
Location Wijk en Aalburg, The Netherlands
Age 29
User page(s) English wikipedia, (central) (also many on other projects ... )
Wikimedia participant since first edit 2001, regular since ~2003
Projects in which I participate english wikipedia, also advising on some others at times.
Languages in which I participate English, Dutch, understand German , high school French and Latin.
Link to user contribution pages en
My candidate statement Hello, my name is Kim Bruning. I have been somewhat responsible for restoring and maintaining dispute resolution on enwiki. I now work mostly on process, and occasionally help with emergencies. I have also been coding and helping out on Omegawiki, starting this year.

For the foundation, the issues of day to day management, servers, and continuity are important. I think we all agree on that, so let's look at a different issue:

There are currently 700 wikis in over 250 languages across many projects. Communication between those wikis is practically none-existent, making it hard for people to learn from each other.

Examples:

 • One wiki was banning admins from a different wiki
 • Several wikis don't use consensus
 • One wiki had a POV-violation in the site-notice
 • Many wikis have never heard of Assume Good Faith

We also need to think more about talking with other non-profit organizations. They may have already learned lessons that we are still struggling with.

So day to day management, and improvement of internal and external communication is what I'd like to work on these coming two years. If you want to help me achieve that, please vote for me, or contact me, or both!

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Kim Bruning/questions


User Kingboyk
Real name Stephen Kennedy
Location Gloucestershire, United Kingdom
Age 34
User page(s) Main: English Wikipedia. Others: Wikipedia in other languages, Meta, Commons, Mediawiki, Wiktionary.
Wikimedia participant since September 2005
Projects in which I participate Wikipedia En, and others. I am also an AutoWikiBrowser developer.
Languages in which I participate English, very basic French
Link to user contribution pages En
My candidate statement I want to see a stronger and more democratic Foundation, better guidance and assistance for volunteers, and a sharpened focus on our core goals. The Foundation needs to be stronger, in terms of its vision, its leadership of our volunteer community, its brand, and its accountability.

As a Board member, I will advocate a roadmap for our future development. I will also focus on expanding our reach outside Europe and North America, and improving collaboration and idea-sharing between wikis. We have much to learn from each other! I will respectfully promote my view that all board members should be elected.

I have been a Wikipedian for 2 years. I'm an administrator on the English Wikipedia, an AWB developer, and I have co-written several Featured Articles. I have experience at a similar level to this role, having been a member of the Student Union Council and the Finance Committee at Brunel University. I live on a small farm in England.

This is a condensed version of my personal statement. Per the election rules, I have prepared a private personal platform statement which I invite all voters to read. Thank you.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/questions


User Michael Snow
Real name Michael Snow
 
Location Seattle, Washington, United States
Age 33
User page(s) English Wikipedia user page
Wikimedia participant since December 2003
Projects in which I participate Wikipedia, Meta (occasionally also Wikinews and Wikimedia Commons)
Languages in which I participate English (occasionally French and German, which I also speak)
Link to user contribution pages English Wikipedia, Meta (for my work elsewhere I have not necessarily registered accounts)
My candidate statement I respect what the Wikimedia Foundation has accomplished so far with limited resources and many forces pulling on it. I want to fill some of the gaps and make it a more functional organization. Finances are a constant issue, as Wikimedia must bring in more money and find new donation sources. Brand name value can help support operating funds, but this must be done carefully to preserve neutrality and also protect brands from outsiders trying to exploit them. Relationships with each project and its diverse participants need to be cultivated. The board must listen carefully to reflect the will of the community and not just the loudest voices.

Beyond working on Wikipedia articles, my Wikimedia experience has covered a variety of areas. For many, if you recognize my name it may be because I started The Wikipedia Signpost at the beginning of 2005. Although not intended as a universal news source for Wikimedia issues, it's perhaps as useful as any other source, and it has many readers from languages and projects other than just the English Wikipedia. My other Wikimedia involvement has included serving as chair of the Communications committee. As a lawyer, I have also given occasional advice to the Wikimedia Foundation, when its legal needs coincide with my ability to help. I believe that I understand the challenges and would bring a valuable perspective to the board.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/questions


User Mindspillage
Real name Kathleen Walsh
 
Location Herndon, Virginia, USA (a suburb of Washington, DC)
Age 24
User page(s) en.wikipedia, en.wikinews, meta, foundation
Wikimedia participant since June 2004
Projects in which I participate English Wikipedia, English Wikinews, Meta, limited participation on various other projects.
Languages in which I participate English, basic Spanish
Link to user contribution pages en.wikipedia, en.wikinews, meta
My candidate statement I found Wikipedia in 2004 and began quietly writing about classical music, wondering what kind of crazy person spent so much time on it. A year later I was on OTRS, a press contact, and a founding member of the Communications Committee; I was then appointed to the Board in December 2006.

I'm currently in law school, where I staff a law and economics journal. I am an intern for a nonprofit online legal education project, and a classical musician.

While on the board I worked with issues including licensing policy, free content and free culture advocacy, public relations, and strategic decisions such as branding and partnership; I hope to see some of these issues through beyond the short term I've already served.

My interest is for the Board to act with a long-term view of its mission in mind, and not to take actions which might compromise WMF's future. To do this we must have a clear picture of what our values are and what our mission is, and we must maintain our commitment to being a free resource so the content does not need WMF to survive. Beyond this, I see us pursuing partnerships with like-minded organizations to carry our mission beyond the scope of what Wikimedia can do.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/questions


Usuari Oscar
Nom real Oscar van Dillen
 
Ubicació Rotterdam, els Països Baixos
Edat 49
Pàgines d'usuari User:Oscar, foundation:User:Oscar, commons:User:Oscar, nl:User:Oscar, de:User:Oscar, en:User:Oscar, es:User:Oscarami, fr:User:Oscar, it:User:Oscar, tr:User:Oscar, zh:User:Oscar, i més; també les edicions en neerlandès de Viquillibres o Viquinotícies entre altres.
Participant a Wikimedia des de Febrer del 2004
Projectes en què participa Diversos, però nlwikipedia i el metawiki tenen la majoria de les meves edicions.
Idiomes en què participa Domino el neerlandès, l'anglès, l'alemany i el francès, i parlo altres idiomes més o menys, però les meves principals contribucions són als projectes en neerlandès i al metawiki.
Enllaços a les pàgines de contribucions de l'usuari Enllaços als meus principals projectes: nlwikipedia edits, nlwikipedia logs, metawiki edits, metawiki logs, nlwikimediawiki edits, nlwikimediawiki logs, però també enwikipedia edits, commonswiki edits...
Presentació del candidat Sóc compositor professional i professor al conservatori de Rotterdam. A la meva vida professional també he estat gerent interí durant anys. Després d'haver estat designat membre electe per la comunitat al Consell d'Administració expandit el desembre del 2006, he tingut l'honor de servir un mandat de sis mesos (vegeu-ne l'explicació). He crescut des dels projectes, vaig ser elegit administrador de nlwiki e maig del 2004, de meta l'abril del 2005, i he estat steward des de juny del 2005; vaig ajudar a fundar i vaig ser el primer president de Wikimedia Nederland, sóc membre de l'actualment inactiu comitè de projectes especials, i formo part activament del comitè d'auditoria. He fet el possible per continuar mantenint un contacte amb els petits fets bàsics que van passant als projectes, cosa que no és gaire fàcil per un enfeinat membre del consell.

En la reunió del 2006 del consell a Frankfurt (vegeu l'informe que en vaig fer) vaig comparar Wikimedia amb un gegant amb els peus d'argila,i aquesta ha estat la meva preocupació principal: consolidar l'actual organització de gent voluntària (com jo mateix) amb un grup nou de persones contractades competents que ens ajudi en el creixement futur i en continuar essent una organització independent. Com que això només s'ha aconseguit parcialment, m'agradaria continuar contribuint en els propers passos, que milloraran el nostre creixement i el nostre abast, la nostra qualitat i la nostra estabilitat, la nostra independència i la nostra responsabilitat.

Crec que, de fet, som una nova generació d'enciclopedistes del segle XXI, recopilant més que únicament el coneixement: edito ergo sum (citació).

Si voleu plantejar-li una qüestió envieu-la ací Board elections/2007/Candidates/Oscar/questions


User UninvitedCompany
Real name Steve Dunlop
 
Location Minneapolis, Minnesota, USA
Age 41
User page(s) meta, en, commons
Wikimedia participant since March 27, 2003
Projects in which I participate Wikipedia, Meta, with minor involvement at commons and Wikibooks
Languages in which I participate English
Link to user contribution pages en, meta
My candidate statement I've been involved for over four years, now, and have held a variety of volunteer posts with ENWP and with the Foundation. I was probably best known for my OTRS work up until my recent election to the ENWP arbitration committee. I work as a software development manager and as a semiprofessional musician in addition to my volunteer work.

In essence, the purpose of my candidacy is to bring a higher degree of professionalism to the Board of Trustees and the daily operations of the Foundation. The Foundation needs to attract large donors to maintain solvency without resorting to advertising. To attract large donors, the leadership of the Foundation from the Board on down must be professional and responsible, and must be able to reconcile the unique values of the constituent projects with the expectations of the donor community. This will involve bylaws changes to assure donors that future boards will be well qualified. It will also require that we make the Executive Director position an attractive one to the top-flight talent we want. That will mean more delegation and will require a board that is comfortable leading rather than doing. As a member of the Board of Trustees, my work would be directed almost exclusively towards making these changes.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/UninvitedCompany/questions


User WarX
Real name Artur Jan Fijałkowski
 
Me in 2006 during Days of Mikołów, decorated with flowers by my friend
Location Mikołów, Poland
Age 23
User page(s) w:pl:user:WarX, commons:user:WarX, pl:chapter:user:WarX
Wikimedia participant since 17 jan 2005
Projects in which I participate pl.wiki, commons
Languages in which I participate pl, en
Link to user contribution pages pl.wiki, commons
My candidate statement I have been a Wikimedia contributor for nearly 2.5 years. Since then I have made thousands of edits and deletions both on commons and pl.wiki. Now my direct contributions in projects are low, but I'm working on getting photo-passes on different events for making photos for Wikimedia (eg. the Metalmania festival) which consumes lots of time. In December 2006 I was elected for Board Member of Wikimedia Polska Association. I am the author of the Wikimedia Community Logo, used as the logo of Planet Wikimedia  . My goal in the Board would be to make it more aware of the situation in post-communist countries, being not as rich as the western countries which dominate in the current Board.
For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/WarX/questions


User Yann
Real name Yann Forget
 
Me in a rickshaw, Ahmedabad, India, January 2007
Location Annemasse, France
Age 42
User page(s) fr.wiki, en.wiki, Commons, en.wikisource, fr.wikisource
Wikimedia participant since 24 December 2002
Projects in which I participate Wikipedia (fr, en, hi, gu), Commons, Wikisource (fr, en, sa, hi), Wiktionary (fr, hi, gu)
Languages in which I participate fr, en (3), hi (2), gu (1)
Link to user contribution pages fr.wiki, commons, Wikisource
My candidate statement I have been involved in Wikimedia projects since December 2002 (4.5 years), mainly on Wikipedia, Wiktionary, Commons and Wikisource. I am one of the early contributors of Wikisource, from when it was still called Project Sourceberg. I am admin on about a dozen Wikimedia projects and steward since June 2005. I proposed the creation of Wikimédia France in November 2003, of which I was secretary in 2004-2005.

I am a computer professional specialized in free software since 1998. Before that I worked for 10 years with NGOs on humanitarian, social and cultural projects. I would like to bring my experience of non-profit organizations and free culture movement to the service of Wikimedia Foundation. I would like the Foundation to be an influential organization, to bring free knowledge far and wide. My main input would be working on financial independence.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/Yann/questions


User ^demon
Real name Michael "Chad" Horohoe
 
Location Richmond, Virginia, United States of America
Age 19
User page(s) On the English Wikipedia
Wikimedia participant since 23 February 2005 (but had been contributing as an anonymous user for some time before that, probably early 2004)
Projects in which I participate English Wikipedia, Wikimedia Commons for transwiki work.
Languages in which I participate English, elementary-level French
Link to user contribution pages On the English Wikipedia
My candidate statement Wikipedia is an absolutely phenomenal thing. The Wikimedia Foundation exists to support both Wikipedia and its many sister projects by providing both financial and infrastructural support. It stands to reason that we need people on the Board who understand what we're really here for--providing as much freely-licensed content to as many people as possible in their own native language. The Board of Directors should have, nay, needs to have people who are as closely aligned with this guiding principle as possible. As a board member, I would strive to play towards my individual strengths of management, technical know-how, and my ability to communicate with others. However, none of us must ever be too proud to not stop and ask for help; be it from outside help, developers, local administrators, and even the normal day-to-day contributors--both registered and anonymous. I believe many times those involved "higher-up" in the running of the Foundation can, at times, lose sight of that core policy I highlighted. This is something I promise to never do.

I believe that the Foundation is currently making a major mistake on what has recently to me become a very major issue. The WMF has long held a policy of "No Open Proxies" allowed for editing. The feeling has often been that quite a large amount of vandalism is coming from such proxies. The ability has long existed for us to be able to soft-block those proxies (in that registered users can edit, but anonymous ones cannot). For quite some time, Tor was soft-blocked. However, earlier this year, unilateral action was taken to hard block all of these proxies, preventing even valuable users from being able to contribute. When Board members were contacted, they did nothing. Rather, Jimbo encouraged discussion, which got nowhere due to a set mindset that is impossible to break. In the meantime, other users were mowed down for this same issue. Are we to allow the projects to lose highly valuable and valued contributors simply because the Foundation will not act? If I am elected, I would like to have the issue visited at a Foundation-level. While we may not see the results I would prefer, I would like to see the Foundation at least exert effort to see if this policy does in fact need revising, rather than the lack of action by anyone.

For questions, please post here Board elections/2007/Candidates/^demon/questions


Normes per als candidats

Només els membres de la comissió electoral poden editar aquesta secció de la versió en anglès de la pàgina. Si no sou membre d'aquesta comissió useu la pàgina de discussió per a proposar canvis. Gràcies.


Els qui vulguin ser candidats a les eleccions 2007 al Consell de la Fundació Wikimedia hauran de presentar la seva candidatura en les plantilles d'aquesta pàgina corresponents abans de les 23:59 (UTC) del 23 de juny del 2007. Tres candidats sortiran elegits membres del consell per un mandat de dos anys que acabarà el mes de juny del 2009.

Per a poder presentar-se com a candidat, caldrà tenir més de 400 edicions en algun dels projectes Wikimedia, les edicions hauran de ser amb un mateix compte registrat i la primera edició haurà de ser anterior a les 00:00 (UTC) de l'u de juny del 2006 (un any d'antiguitat). A més els candidats hauran de tenir com a mínim 18 anys d'edat i caldrà que donin a conèixer el seu nom real. Per raons legals, no és possible ocupar un càrrec en el Board of Trustees anònimament o sota un pseudònim. Els candidats hauran de ser conscients de les obligacions d'ocupar un càrrec al Consell (vegeu les PMF). També, cal que sàpiguen que ser membre del Consell no és una càrrec pagat segons els estatuts de Wikimedia.

A més d'acomplir els requeriments esmentats, el candidat haurà de rebre l'aval d'un nombre determinat de signatures de votants (en aquestes eleccions dotze) a Board elections/2007/Endorsements.

A més, per a poder confirmar les candidatures, els candidats hauran d'activar la recepció de missatges de correu electrònic en el seu compte de meta. Els candidats que no puguin ser confirmats seran desqualificats.

No es possible ocupar una posició al Consell de forma anònima, així que no us presenteu si no esteu disposats a donar a conèixer la vostra vertadera identitat. Es requerirà als candidats que s'identifiquin totalment a la Comissió organitzadora de les eleccions o a qualsevol altra persona designada, a no ser que ja hagi participat en alguna altra elecció anterior. Si fa falta la Comissió es posarà en contacte amb els candidats per a sol·licitar més detalls. Quan la identitat d'un candidat ja estigui confirmada per algun membre del Comitè electoral o per persones amb tal finalitat, apareixerà ressaltat en negreta a la llista.

Les normes per a la presentació dels candidats són les següents:

 • Hauran de tenir 1.200 caràcters com a màxim en la llengua original.
 • El Comitè Electoral intentarà que els primers 1.200 caràcters siguin traduïts al màxim nombre possible d'idiomes.
 • A més de la presentació oficial els candidats poden tenir més informació sobre la seva candidatura en les seves pàgines d'usuari. Es poden posar enllaços que hi apuntin des de la pàgina oficial de presentació.
 • Els candidats poden demanar traduccions personalment a altres contribuïdors. Per ajuda de traducció també poden contactar la pàgina Babylon o qualsevol altre canal de comunicació; Vegeu Translation per a més informació.

Copieu la plantilla i ompliu-la amb la informació següent. Per evitar donar preferència a cap candidat apunteu-vos amb el vostre nom d'usuari segons l'ordre alfabètic (exactament, segons l'w:Unicode Collation Algorithm).

La guia per a les presentacions dels candidats pot ajudar a fer una presentació millor acceptada per l'audiència global. Tot i això, cal que sapigueu que no és part dels documents oficials de la Comissió Electoral sinó només un assaig mostrant l'opinió d'alguns dels seus membres. També cal que els candidats recordin que no està assegurada la traducció de la seva presentació a altres idiomes, ja que és una feina que depèn de voluntaris. La Comissió intentarà motivar els voluntaris per a traduir el màxim de coses.

Finalment, apunteu el vostre nom i els idiomes en els que teniu feta una presentació a la Vista ràpida de candidatures.

Exemple

Si voleu presentar candidatura a les eleccions escrigueu la vostra presentació i la informació necessària en una pàgina anomenada Board elections/2007/Candidates/EL VOSTRE NOM D'USUARI/ca (o la llengua que preferiu) i afegiu-la a la plantilla Template:Board elections/2007/Candidates que farà que aparegui enllaçada en la secció "Candidatures" d'aquesta pàgina. El contingut de la subpàgina serà com l'exemple de continuació:

=== [[User:Nom d'usuari]] ===

{{Board candidate 2007/ca
|username= Nom d'usuari
|real name= Nom real
|location= Ubicació
|age= Edat
|userpages= Pàgines d'usuari
|joined= Des de quan sou participant a Wikimedia
|projects= Projectes en què participeu
|languages= Idiomes en què participeu
|contribs= Enllaços a les pàgines de contribucions d'usuari
|image= Imatge (opcional)
|statement= Presentació pròpiament dita (màx. 1 200 caràcters)
}}