Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/nl

Gebruiker:Mindspillage edit


Gebruiker Mindspillage
Echte naam Kathleen Walsh
 
Locatie Herndon, Virginia, Verenigde Staten (een voorstad van Washington DC)
Leeftijd 24
Gebruikerpagina('s) en.wikipedia, en.wikinews, meta, foundation
Wikimedia-deelnemer sinds Juni 2004
Projecten waaraan ik deelneem Engelstalige Wikipedia, Engelstalige Wikinews, Meta, beperkte deelname aan verschillende andere projecten.
Talen waarin ik deelneem Engels, basis Spaans
Link naar gebruikersbijdragen en.wikipedia, en.wikinews, meta
Mijn kandidaatstelling Ik kwam Wikipedia in 2004 tegen en begon rustig te schrijven over klassieke muziek, terwijl ik me afvroeg wat voor rare personen zoveel tijd hier aan spendeerden. Een jaar later was ik actief op OTRS, perscontact, en werd ik als mede-oprichter lid van het Communications Committee; in december 2006 werd ik benoemd tot bestuurslid.

Op dit moment studeer ik rechten, en aan de faculteit werk ik voor een krant over rechten en economie. Ik ben een stagiair bij een v.z.w., een online project rond rechtenonderwijs. Ik speel ook klassieke muziek.

Als bestuurslid heb ik te maken met ontwikkelingen als licentiebeleid, het bevorderen van vrije content en vrije cultuur, public relations, en strategische beslissingen met betrekking tot bijvoorbeeld handelsmerken en samenwerkingsverbanden; ik hoop enkele van deze kwesties verder te zetten na de korte termijn die ik al verkozen was.

Mijn hoop is dat het Bestuur handelt met een langetermijnsvisie in gedachten, en geen beslissingen neemt die te toekomst van de Foundation in het gedrang brengen. Om dit te doen moeten we een helder beeld hebben van wat onze waarden zijn en wat onze missie is, en we moeten onze toewijding om een vrije informatiebron te zijn volhouden, zodat de inhoud de Foundation niet nodig heeft om te overleven. Daarbuiten zie ik ons venootschappen nastreven met gelijkgezinde organisaties om onze missie verder te brengen dan wat Wikimedia kan bereiken.

Voor vragen, post hier Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/questions