Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Oscar/nb

User:Oscar edit

Bruker Oscar
Virkelig navn Oscar van Dillen
 
Sted Rotterdam, Nederland
Alder 49
Brukersider User:Oscar, foundation:User:Oscar, commons:User:Oscar, nl:User:Oscar, de:User:Oscar, en:User:Oscar, es:User:Oscarami, fr:User:Oscar, it:User:Oscar, tr:User:Oscar, zh:User:Oscar, og flere; også sider på nederlandskspråklig wikibooks, wikinews og andre.
Wikimedia-bruker siden Februar 2004
Prosjekter jeg bidrar på mange, men de fleste av mine redigeringer er på nlwikipedia og metawiki.
Språk jeg bidrar på jeg snakker flytende nederlandsk, engelsk, tysk og fransk, og snakker flere språk mer eller mindre godt, men mine hovedbidrag er på nederlandskspråklige prosjekter og metawiki.
Lenke til bidragsside noen direkte lenker fra mine hovedprosjekter: nlwikipedia edits, nlwikipedia logs, metawiki edits, metawiki logs, nlwikimediawiki edits, nlwikimediawiki logs, but also enwikipedia edits, commonswiki edits...
Min kandidaturuttalelse jeg er en profesjonell komponist og lærer ved rotterdam konservatorium, i min yrkeskarriere har jeg også vært interimbestyrer i flere år. etter å ha blitt utnevnt som valgt medlem for samfunnet i det utvidede styret i desember 2006 har jeg hatt æren av å sitte i en periode på 6 måneder (se videre forklaring. etter å ha vokst opp gjennom prosjektene ble jeg sysop på nlwiki i mai 2004, på meta i april 2005 og har vært steward siden juni 2005; jeg var grunnlegger og første president for wikimedia nederland, og er nå leder for audit committee. jeg har gjort mitt beste for å holde meg oppdatert på så mange basisting som mulig på prosjektene, ikke en enkel jobb for et travelt styremedlem.

under styrets retrett i frankfurt i 2006 (se min rapport) sammenlignet jeg wikimedia med en kjempe med leirføtter, dette har vært min hovedbekymring og engstelse: å konsolidere organisasjonen av frivillige (slik som jeg er selv) med en kjerne av nyansatte dyktige mennesker, som støtter vår videre vekst inn i fremtiden og forbli en uavhengig organisasjon. siden dette bare delvis er oppnådd, ønsker jeg å bidra videre til de neste skrittene, som vil styrke vår vekst og rekkevidde, vår kvalitet og stabilitet, vår uavhengighet og ansvarstagen.

jeg mener at vi faktisk er en ny generasjon av «encyklopedikere» i det 21. århundre, som samler mer enn bare kunnskap: edito ergo sum (sitat)

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Oscar/questions