Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/nl


Gebruiker Kingboyk
Echte naam Stephen Kennedy
Locatie Gloucestershire, Verenigd Koninkrijk
Leeftijd 34
Gebruikerpagina('s) Belangrijkste: Engelstalige Wikipedia. Andere: Wikipedia in andere talen, Meta, Commons, Mediawiki, Wiktionary.
Wikimedia-deelnemer sinds September 2005
Projecten waaraan ik deelneem Wikipedia En, en andere. Ik ben ook een AutoWikiBrowser-ontwikkelaar.
Talen waarin ik deelneem Engels, een heel klein beetje Frans
Link naar gebruikersbijdragen En
Mijn kandidaatstelling Ik zie graag een sterkere en meer democratische Foundation, betere begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers, en een scherpere focus op onze kerndoelen. De Foundation moet sterker worden met betrekking tot haar visie, its leadership of our volunteer community, haar merk en haar accountability.

Als bestuurslid wil ik pleiten voor een plan van aanpak voor onze toekomstige ontwikkeling. Ik wil mij ook richten op uitbreiding van ons bereik buiten Europa en Noord-Amerika, en de samenwerking en het delen van ideeën tussen wiki's verbeteren. We kunnen veel van elkaar leren! Ik ben van mening dat alle bestuursleden gekozen zouden moeten worden.

Ik ben sinds twee jaar Wikipediaan. Ik ben een administrator op de Engelstalige Wikipedia, een AWB-ontwikkelaaar, en ik heb meegeschreven aan meerdere Featured Articles. Ik heb enige bestuurservaring; ik ben lid geweest van de Student Union Council en de Finance Committee van de Brunel Universiteit. Ik woon op een kleine boerderij in Engeland.

Dit is een samenvatting van mijn kandidaatsverklaring. Conform de verkiezingsvoorschriften heb ik een private personal platform statement geschreven, ik nodig hierbij alle stemmers uit deze te lezen. Dankuwel.

Voor vragen, post hier Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/questions