Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/nl

Gebruiker:DragonFire1024Edit


Gebruiker DragonFire1024
Echte naam Jason Safoutin
 
Een foto van mezelf terwijl ik de gebeurtenissen rond orkaan Katrina bekijk op televisie.
Locatie Buffalo, New York, Verenigde Staten
Leeftijd 26
Gebruikerpagina('s) Engelstalige Wikinews, Engelstalige Wikipedia, Commons.
Wikimedia-deelnemer sinds Wikinews: 9 januari 2006; Wikipedia: 21 januari 2006; Commons: 14 januari 2006
Projecten waaraan ik deelneem Wikinews, Wikipedia, Commons.
Talen waarin ik deelneem Engels
Link naar gebruikersbijdragen wikinews:en:special:contributions/DragonFire1024, w:en:special:contributions/DragonFire1024, commons:en:special:contributions/DragonFire1024.
Mijn kandidaatstelling Ik ben erg betrokken bij de Engelstalige Wikinews, ook als administrator. Ik heb bijna 450 artikels gepubliceerd op de Engelstalige Wikinews sinds ik me aansloot in januari 2006. Ik heb ook verscheidene interviews afgenomen exclusief voor Wikinews en ik ben een van de ontwikkelaars van Wikinews Video 2.0 en Wikinews Weer Service (BETA). Ik heb twee promotiefilmpjes voor Wikinews gemaakt en was de persoon die het eerste de Wikinews Weerservice organiseerde en opnieuw opstartte (nadat deze meer dan 2 1/2 jaar niet actief geweest was), en ik actualiseer en onderhoud deze service samen met een andere gebruiker. Ik hoop veel gebruikers op verschillende wiki's te betrekken in het uitzenden en opnemen van Wikinews Video en de Wikinews Weerservice.

Mijn grootste Wiki-wijde doel is te proberen gebruikers op verscheidene projecten samen te laten werken aan bepaalde zaken en ideeën, en te helpen met het ontwikkelen van nieuwe manieren om informatie te verzamelen en efficiënter die informatie af te leveren aan de wereld.

Ik ben van mening dat alle Wikimedia-projecten evenveel aandacht zouden moeten krijgen wanneer er beslissingen genomen worden over beleidsmaatregelen, financiën enzovoort, en dat die beleidsmaatregelen zoveel als mogelijk zouden moeten tegemoetkomen aan de noden en de doelstellingen van elk afzonderlijk project. Ik ben ook van mening dat de gebruikersgemeenschap van elk project meer betrokken moet worden in beslissingen van het bestuur die drastisch de werking van hun project(en) veranderen.

Voor vragen, post hier Board elections/2007/Candidates/DragonFire1024/questions