Open main menu

Fundraising 2008/core messages/su

See also: Fundraising 2008/supplementary pages


Need help? See the Translation FAQ or Meta:Babylon. All translators should also subscribe to translators-l to be kept up-to-date (and to ask questions).

Sitenotices
  • 1. Rojong Wikipédia!
  • 2. Wikipédia téh proyék nirlaba: sumbang ayeuna
  • 3. Wikipédia gumantung kana sumbangan Anjeun: mangga nyumbang.
  • 4. Wikipédia aya nalika Anjeun butuh -- ayeuna Wikipédia butuh Anjeun.
  • 5. Wikipédia: Hirup Jadi Leuwih Gampang
  • 6. Rojong proyék nirlaba Wikipédia.
  • 7. Udagan:
  • 8. Kiwari:
  • 9. Nyumbang Ayeuna:
  • 10. Témbongkeun
  • 11. Sumputkeun
Menu
  • 20. Nyumbang ayeuna
  • 21. Patarosan?
  • 22. Nu nyarumbang
  • 23. Kamandang nu nyumbang
  • 24. Cara nyumbang
  • 25. Ngarojong
  • 26. Mitra lokal
  • 27. Transparansi
  • 28. Unak-anik
Landing Page
  • 30. Ngeunaan Wikimedia Foundation
  • 31. Baca laporan taunan 2007-2008
  • 32. Tanya Jawab
  • 33. Salengkepna ngeunaan transparansi
Chapters
  • 40. Wikimedia Foundation dirojong ku jaringan 19 mitra lokal paguyuban sukarélawan di sakuliah dunya.
Donor Feedback
  • 50. Baca langsung kamandang ti nu maraké jeung nu nyarumbang kawas Anjeun.
Video
  • 60. Klik di dieu pikeun lalajo rékaman vidéona
Support Wikipedia
  • 70. Nyumbang Ayeuna
  • 71. Poé ieu jutaan jalma di sakuliah dunya bakal mikawanoh hal-hal anyar di Wikipédia. Salaku organisasi nu ngabobotohan masarakat sukarélawan sajagat, kami teu weléh narékahan sangkan nyebarkeun émbaran nu saalus-alusna salega-legana dina sakabéh basa pikeun sakabéh jalma di mana waé ayana sacara gratis sarta euweuh iklanan.
  • 72. Sumbangan Anjeun bakal ngabantu sangkan Wikipédia bisa terus hirup jeung leuwih mangpaat pikeun Anjeun.
  • 73. Wikipédia dibobotohan ku Wikimedia Foundation, organisasi amal bébas pajeg 501(c)(3) nu puseurna di San Fransisco, California. Di Amérika Serikat, sumbangan Anjeun bisa ngurangan pajeg féderal. Sadaya sumbangan ngalangkungan kartu kiridit bakal diurus ku PayPal.
Header/Footer
  • 80. Bayangkeun dunya nu sakabéh jalma pangeusina bisa kalawan bébas mikanyaho sakur kaweruh manusa. — Jimmy Wales, nu ngadegkeun Wikipédia
  • 81. Wikipédia téh salah sahiji proyék ti Wikimedia Foundation.
  • 82. Patarosan atawa kamandang? Mangga dugikeun ka Wikimedia Foundation: donate@wikimedia.org.
Donation page
  • Rojong Wikipédia
  • 91. Anjeun tiasa nyumbang maké kartu kiridit ngalangkungan PayPal
  • 92. (Cara séjén pikeun nyumbang, kaasup cék, saham, atawa wésel pos tiasa dibaca di dieu.)
  • 93. Jumlah:
  • 94. Kamandang umum (Gaduh kamandang nu hoyong didugikeun? Tulis nepi ka 200 hurup di dieu. Baca kamandang Anjeun jeung nu lianna di dieu.):
  • 95. Baca kamandang ti nu nyarumbang sacara langsung di dieu.
  • 96. Pidangkeun kuring salaku anonim.
  • 96a. Sumangga pidangkeun ngaran kuring (katut kamandangna) dina béréndélan nu diumumkeun ka masarakat
  • 97. Kuring hayang nampa iber atawa surélék ti Wikimedia Foundation (émbaran Anjeun moal didagangkeun atawa dikomersilkeun; mangga aos kawijakan privasi di dieu).
  • 98. Nyumbang
  • 99. Sumbangan ngalangkungan kartu kiridit dikokolakeun ku PayPal. Pami kersa, Anjeun tiasa ogé migunakeun PayPal kanggo nyumbang. Dina tagihan kartu kiridit, sumbangan Anjeung bakal némbongan salaku "Wikimedia Foundation, Inc.
  • 100. Pikeun salengkepna ngeunaan status nirlaba, Laporan Keuangan Taunan, atawa patarosan séjénna, mangga klik di dieu.
  • 101. Pikeun nyumbang ka mitra lokal Wikimédia, mangga pilih di handap atanapi tingal béréndélan lengkep sadaya mitra lokal.
  • 102. Sadaya mitra lokal ngabobotohan misi pangaweruh bébas Wikimédia luyu jeung wilayah géografisna. Mitra lokal nu kadaptar di dieu ogé nyumbangkeun 50% tina panghasilanana pikeun kagiatan nu papada sapuk jeung Wikimedia Foundation.
Thank you page
  • 110. Ngahaturkeun nuhun kanggo pangrojong Anjeun ka Wikipédia.
  • 111. Anjeun bakal dikiriman konfirmasi ngalangkungan surélék katut faktur pajeg kanggo sumbanganana.
  • 112. Témbongkeun pangrojong Anjeun!
  • 113. Sebarkeun jeung témbongkeun ka dunya yén Anjeun ngarojong Wikipédia.
  • 114. Tapelkeun tombol donasi ieu dina blog Anjeun, loka jaringan sosial, ramatloka pribadi, atawa ramatloka pausahaan Anjeun, atawa dina tungtung surélék Anjeun pikeun ngadorong batur sangkan ngiring nyumbang ka Wikipédia. Anjeun ogé bisa migunakeun potongan puzzle; mangga tingal di dieu. Sakabéh tombol donasi disadiakeun dina panangtayungan Lisensi Creative Commons CC-BY-SA.
  • 115. Kagungan siaran podcast atawa radio daring/luring? Mangga unduh audio iklan layanan masarakat pikeun nunjukkeun pangrojong Anjeun.
  • 116. Kumaha Wikipédia bisa ngabantu kahirupan Anjeun?
  • 117. Klik di dieu pikeun babagi carita ngeunaan Wikipédia.
  • 118. Unggal bulanna, Wikipédia dibaca ku leuwih ti 250 juta urang ti sakuliah dunya - dina 250 édisi basa. Dihaturan ngersakeun nyongcay waktos pikeun nyaritakeun lalakon Anjeun.
  • 119. Tingal kamandang langsung ti nu nyarumbang di sakuliah dunya.
  • 120. Tombol Modél Spanduk (cocog pikeun artikel blog)
  • 121. Tombol Leutik
  • 122. Tombol Gedé
  • 123. Wikimedia Foundation dirojong ku jaringan 19 mitra lokal paguyuban sukarélawan di sakuliah dunya. Para mitra lokal ngarojong sumebarna Wikipédia di wewengkonna séwang-séwangan sarta ngumpulkeun dana lokal babarengan jeung Wikimedia Foundation.
Special
  • Left quote: “
  • Right quote: ”
  • Default currency: $
  • Default amounts: $30, $75, $100