Open main menu

Fundraising 2008/core messages/jv

See also: Fundraising 2008/supplementary pages


Need help? See the Translation FAQ or Meta:Babylon. All translators should also subscribe to translators-l to be kept up-to-date (and to ask questions).

Sitenotices
  • 1. Réwangi Wikipedia!
  • 2. Wikipedia iku sawijining proyèk tanpa bathi: mangga ngréwangi saiki.
  • 3. Wikipedia gumantung marang sumbangan panjenengan: mangga nyumbang dina iki.
  • 4. Wikipedia tansah ana nalika panjenenegan butuhaké -- saiki wikipedia mbutuhaké panjenengan.
  • 5. Wikipedia: Agawé urip luwih énak.
  • 6. Réwangi Wikipedia: sawijining proyèk tanpa bathi.
  • 7. Sasaran:
  • 8. Saiki:
  • 9. Sumbang saiki:
  • 10. Tuduhaké
  • 11. Delikaké.
Menu
  • 20. Sumbang saiki
  • 21. Pitakonan?
  • 22. Para panyumbang
  • 23. Komentar para panyumbang
  • 24. Cara nyumbang
  • 25. Tuduhaké dhukungan
  • 26. Mitra lokal
  • 27. Transparansi
  • 28. Crita-crita
Landing Page
  • 30. Bab Wikimedia Foundation
  • 31. Wacanen Lapuran Taunan 2007-08
  • 32. Pitakonan lan Wangsulan
  • 33. Luwih cetha bab transparansi
Chapters
  • 40. Wikimedia Foundation diréwangi déning jaringan 21 mitra lokal sukarila ing saindhenging donya.
Donor Feedback
  • 50. Pirsani saran-saran saka panganggo lan panyumbang kaya panjenengan.
Video
  • 60. Klik ing kéné kanggo mirsani rekaman video.
Support Wikipedia
  • 70. Sumbang saiki
  • 71. Mayuta-yuta manungsa ing donya bakal nyinaoni kawruh anyar saka Wikipedia dina iki. Minangka sawijining organisasi tanpa bathi sing mbiyantu komunitas sukarila global, kita ngupayakaké anané informasi sing luwih akèh lan luwih apik jroning manéka basa marang wong ing ngendi waé, kanthi gratis lan bébas saka iklan.
  • 72. Sumbangan panjenengan bakal mbiyantu kalangsungan operasi Wikipedia, lan agawé luwih migunani marang panjenengan.
  • 73. Wikipedia disengkuyungg déning Wikimedia Foundation, sawijining organisasi sing dumunung ing San Francisco, California, lan miturut 501(c)(3) minangka sumbangan sing bisa dipisahaké saka pajak, panjenengan bisa ngurangi sumbangan saka pikolèhan sing kena pajak federal. Kabèh sumbangan nganggo kartu krédit disaluraké liwat PayPal.
Header/Footer
  • 80. Bayangke donya ing ngendi saben wong ing planèt iki bisa éntuk aksès gratis menyang sakabèhé kawruh manungsa. — Jimmy Wales, Pendhiri Wikipedia
  • 81. Wikipedia iku proyèk jroning Wikimedia Foundation.
  • 82. Pitakonan utawa Saran? Kontak Wikimedia Foundation: donate@wikimedia.org.
Donation page
  • Réwangi Wikipedia
  • 91. Sumbang nganggo kartu krèdit panjenengan liwat PayPal.
  • 92. (Cara liya, klebu cèk, stok, utawa mail.)
  • 93. Gunggung (gedhéné sumbangan):
  • 94. Komentar umum (Duwé sumbang saran? Dèlèh kéné ora luwih saka 200 aksara ing kéné. Pirsani komentar panjenengan lan wong liya ing kéné.):
  • 95. Pirsani komentar langsung saka para donatur ing kéné.
  • 96. Lebokake jroning daftar anonim
  • 96a. Lebokaké jenengku (ing sisih komentarku) ing daftar donatur umum.
  • 97. Aku setuju nampa warta lan email saka Wikimedia Foundation. (Kita ora bakal ngadol utawa ijol-ijolan informasi bab panjenengan. Kawicaksanan ngenani privasi kita bisa dipirsani ing kéné.)
  • 98. Sumbang
  • 99. Sumbangan nganggo kartu krèdit bakal diprosès liwat PayPal. Yèn kersa, panjenengan uga bisa migunakaké PayPal supaya ngurus sumbangan panjenengan. Tagihan bakal katulis minangka "Wikimedia Foundation, Inc." ing tagihan kartu krèdit panjenengan.
  • 100. Kanggo informasi luwih pepak bab status tanpa bathi kita, lapuran taunan utawa pitakonan liyané, klik ing kéné.
  • 101. Kanggo mènèhi sumbangan marang mitra lokal Wikimedia, mangga pilih ing ngisor iki utawa pirsani daftar mitra lokal.
  • 102. Chapter/cabang mromosèkaké misi kawruh bébas Wikimedia ing tlatah géografisé dhéwé=dhéwé. Chapter/cabang sing kadaftar ing kéné uga investasi 50% saka pikolèhané (jroning pangumpulan dana) marang Wikimedia Foundation Internasional.
Thank you page
  • 110. Matur nuwun wis ngréwangi Wikipedia.
  • 111. Ora suwé panjenengan bakal nampa email konfirmasi lan rèsi pajek ngenani sumbangan.
  • 112. Tuduhaké dhukungan panjenengan!
  • 113. Sebaraké lan tuduhaké marang donya yèn panjenengan wis ndhukung Wikipedia.
  • 114. Dèlèhen tombol donasi ing ngisor iki ing blog panjenengan, situs jaringan sosial, wèb perusahaan utawa pribadi, utawa ing tandhatangan email panjenengan kanggo ngajak wong liya nyumbang Wikipedia. Panjenengan uga bisa nyampur tandha (remix the puzzle piece mark); asliné saka kéné. Kabèh tombol sumbangan ana sangisoré lisènsi Creative Commons CC-BY-SA.
  • 115. Apa panjenengan nggiyaraké podcast utawa online/offline radio show? Undhuhen swara PSA kita kanggo nuduhaké dhukungan panjenengan.
  • 116. Piyé Wikipedia wis gawé urip panjenengan luwih énak?
  • 117. Klik ing kéné kanggo ngisi crita panjenengan bab Wikipedia.
  • 118. Wikipedia diwaca déning luwih saka 250 yuta manungsa ing saindhenging jagad saben sasi – ing luwih saka 250 èdisi basa. Luangaké wektu sedhéla kanggo nyritakaké crita panjenengan.
  • 119. Pirsani komentar live-feed lan sumbang saran saka para donatur ing saindhenging donya.
  • 120. Banner Style Button (cocog kanggo dipasang ing blog).
  • 121. Tombol Cilik
  • 122. Tombol gedhé
  • 123. Wikimedia Foundation disengkuyung déning jaringan 39 mitra lokal sukarila ing saindhenging donya. Mitra lokal ndhukung njembaraké kawruh ing tlatahé dhéwé-dhéwé, lan uga nganakaké kampanye pangumpulan dana lokal bebarengan karo Wikimedia Foundation.
Special
  • Left quote: “
  • Right quote: ”
  • Default currency: $
  • Default amounts: $30, $75, $100