Viikon käännösartikkeli

This page is a translated version of the page Translation of the week and the translation is 100% complete.
Oikopolut:
WM:TOTW,
TOTW

Tämä sivu kertoo Wikipedian viikon käännösartikkelista.

Joka viikko käyttäjät valitsevat lyhyen, tärkeän artikkelin tai sen ensimmäisen kappaleen käännettäväksi niin monille kielille (erityisesti pienille kielille) kuin mahdollista.

Ihanteellinen ehdokas olisi 1) lyhyt ja 2) helppo kääntää sekä 3) linkittäisi muihin potentiaalisiin käännettäviin aiheisiin. Päämäärä on saada kirjoitettua artikkeli laajasta alueesta aiheita Wikipedian jokaisella kielellä. (Katso myös: Luettelo artikkeleista, jotka pitäisi olla jokaisella kielellä.)

Muistathan liittää kirjoittamasi artikkelin sopivaan Wikidata-kohteeseen, jotta eri kielisistä artikkeleista johtaa linkit toisiinsa.

Voit pyytää apua ja keskustella muiden kääntäjien kanssa Wikimedian käännöskeskus Babylonissa.

Tämä viikko (viikkonumero 25)

Tämän viikon voittaja on de:Magdalena Zeger.

Lisääthän käännöksesi tähän listaan.

Nykyiset ehdokkaat

Lisää käyttäjätunnuksesi suosikkiehdokkaasi viereen. Lisääthän myös artikkelissa mahdollisesti olevat linkit, koska osa käyttäjistä saattaa kääntää myös niiden takana olevat artikkelit. Äänestä täällä.

Hävinneet ehdokkaat löydät täältä.

Kiinnostuitko kääntämisestä?

Jos olet kiinnostunut kääntämisestä ja haluat osallistua projektiin, lisääthän nimesi tähän luetteloon. Kiitos tuestasi jo etukäteen. Jos haluat saada tiedon viikon käännösartikkelista toimitettavan keskustelusivullesi joka viikko, voit tilata tiedotteen alta.

Aiempia käännöksiä (2024)


Arkisto