La traducció de la setmana

This page is a translated version of the page Translation of the week and the translation is 100% complete.
Dreceres :
WM:TOTW,
TOTW

Aquesta pàgina és per a la traducció de la setmana de viquipèdia.

Cada setmana, el dilluns, un esborrany o el primer paràgraf d'un article important és escollit per a ser traduït a tantes llengües com sigui possible (especialment a les llengües menys parlades).

Els textos ideals per a ser escollits són 1) curts, 2) fàcils de traduir, 3) amb la possibilitat d'ajudar a fer traduccions d'altres temes. L'objectiu és tenir un ampli ventall de temes tractats en tots els idiomes que tenim. (Vegeu també: llista proposada d'articles que tots els idiomes haurien de tenir.)

Si us plau, actualitzeu els enllaços interwiki a Wikidata de la versió de l'article en la vostra llengua després de la traducció de cada setmana, de manera que tots els idiomes estiguin enllaçats entre si.

Podeu comunicar-vos amb altres traductors o sol·licitar ajuda a Babylon, el Centre d’activitats de Traducció de Wikimedia.

Aquesta setmana (20)

El guanyador d'aquesta setmana és en:Ruyan (district).

Si us plau mireu les traduccions aquí.

Candidats actuals

Poseu el vostre nom al costat del candidat favorit juntament amb els enllaços possibles de l'article (algunes persones també poden voler traduir-les). Si us plau, voteu a /Candidats a traducció.

Els candidats cancel·lats es troben a /Eliminats.

Traductors interessats

Els traductors interessats que vulguin participar en aquest projecte poden presentar-se aquí. Gràcies pel vostre suport. Si voleu lliurar la traducció de la setmana a la vostra pàgina de discussió cada setmana, podeu afegir-vos amb el botó següent.

Traduccions anteriors (2024)


Arxiu