Melding om innloggingsendring for enkelte brukernavn

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement and the translation is 100% complete.

Wikimedia Foundations utviklerteam gjør endringer på hvordan kontoer virker, som endel av vår pågående jobb med å utvikle nye og bedre tjenester for våre brukere (som varslinger på tvers av wikier). For å støtte disse endringene, må brukere ha samme konto overalt. Dette vil la oss gi deg nye funksjoner som vil hjelpe deg med å redigere og diskutere bedre, og vil gi mer fleksible brukerrettigheter for verktøy. En av forutsetningene for dette er at brukerkontoer må være unike på tvers av alle 900 Wikimedia-wikier.

Dessverre er noen kontoer fortsatt ikke unike på tvers av våre wikier. Kontonavn kolliderer med andre brukere som har samme kontonavn. For å sørge for at alle disse brukerne kan bruke Wikimedias Wikier i fremtiden vil vi gi disse kontoene nytt navn. Det nye navnet vil få "~" og navnet på deres wiki på slutten av kontonavnet. Dette vil ta sted i april 2015. For eksempel vil en bruker med navnet "Eksempel" på den svenske Wikipedia vil få navnet endret til til "Eksempel-svwiktionary".

Alle kontoer kommer til å fungere akkurat som før, og alle redigeringer gjort så langt vil fremdeles registreres til din konto. Brukere som får kontonavnet sitt endret (wikipedia vil ta kontakt med disse) må bruke sitt nye brukernavn når de logger inn.

Det blir bare mulig å endre kontonavnet globalt, navnendringsverktøyet vil ikke lenger fungere på lokal basis, siden alle kontoer må være unike globalt. Derfor vil det bli tatt vekk fra byråkratenes verktøykasse. Når dette skjer vil det fortsatt være mulig for brukere å be om å få kontonavnet endret her på Meta, hvis de ikke liker sitt nye kontonavn.

Se også