Færdiggørelse af enkeltbrugerlogin/Annoncering af plan

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement and the translation is 100% complete.
De seneste nyheder om fremdriften i projektet finder man på mw:SUL finalisation.

Udviklerholdet hos Wikimedia Foundation er ved at foretage nogle ændringer af hvordan konti fungerer, som en del af vores løbende arbejde med at stille nye og bedre værktøjer til rådighed for vore brugere (så som beskeder på tværs af wikier). Ændringerne betyder at brugerne får det samme kontonavn overalt. Derved vil vi kunne tilbyde nye funktioner, som vil hjælpe dig med at redigere og diskutere på mere bekvem vis og tillade mere fleksible brugerrettigheder i forbindelse med værktøjer. En af forudsætningerne for dette er, at brugerkonti fremover skal være unikke på tværs af alle Wikimedias 900 wikier.

Desværre er nogle konti ikke unikke på tværs af alle vores wikier, men har i stedet sammenfald med andre brugere, som anvender det samme kontonavn. For at sikre at alle disse brugere kan anvende Wikimedias wikier i fremtiden, er vi nødt til at omdøbe nogle konti, så navnene kommer til at slutte med "~" efterfulgt af navnet på den pågældende kontos wiki. Det finder sted i april 2015. Hvis for eksempel en bruger kaldet "Eksempel" i den svenske Wiktionary skal omdøbes, vil denne få navnet "Eksempel~svwiktionary".

Alle konti vil stadig fungere som før, og man vil fortsat blive krediteret for alle sine hidtidige redigeringer. Men brugere med omdøbte konti (som vi vil kontakte individuelt) skal benytte det nye kontonavn når de logger på.

Det er ikke længere muligt at omdøbe brugere lokalt, for at forhindre konti, der var globale, i at blive utilknyttede på grund af lokal omdøbning. Brugere kan bede bede om omdøbning ved hjælp af Special:GlobalRenameRequest på deres lokale wiki eller bede om at få deres konto omdøbt yderligere her på Meta, hvis de ikke kan lide deres nye kontonavne.

Se også