Прикупљање новца 2012/Превод/Падајућа страница и банер порука

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Молимо помозите
 2. Прочитајте сада
 3. Молимо прочитајте:
  Лична молба од
  оснивача Википедије Џимија Вејлса
 4. Википедија је непрофитна, али је 5. веб сајт у свету, служећи 450 милиона људи месечно. Да бисмо заштитили нашу независност, никада нећемо приказивати рекламе.
  Гугл и Јаху имају хиљаде сервера и запослених. Ми имамо око 800 сервера и 150 запослених.
  Ако би сви који читају ову страницу донирали само 425 динара новац би прикупљали само једном годишње. Молимо вас донирајте да би Википедија остала бесплатна.
 5. Википедија је непрофитна, али је 5. веб сајт у свету, служећи 450 милиона људи месечно. Да бисмо заштитили нашу независност, никада нећемо приказивати рекламе.
  Гугл можда има близу милион сервера. Јаху има око 12.000 запослених. Ми имамо око 800 сервера и 150 запослених.
  Ако би сви који читају ову страницу донирали само 425 динара новац би прикупљали само једном годишње. Молимо вас донирајте да би Википедија остала бесплатна.
Banners and LP's Round 2
 1. Лични апел Википедијинго уредника
 2. Лични апел Википедијине уреднице
 3. просечна донација
 4. Википедија је непрофитна, али је 5. веб сајт у свету. Са 450 милиона корисника сваког месеца, имамо трошкове као и сваки велики сајт: сервери, енергија, закуп, програми, запослени и правна помоћ.
  Да бисмо заштитили нашу независност, никада нећемо прказивати рекламе. Такође, ми не добијамо новац од државе. Ми се финансирамо из донација: 425 динара је најчешћа уплата, просек је 2500 динара.
  Ако би сви који читају ово донирали 450 динара, прикупљање новца би било готово за сат времена. Помозите нам да заборавимо на прикупљање новца и вратимо се Википедији.
 5. Ако би сви који ово читају донирали 100 динара прикупљање новца би било готово за сат времена. Помозите нам да заборавимо на прикупљање новца и вратимо се Википедији.
Privacy policy notice
 1. Донирањем новца, ви дајете своје личне податке Задужбини Викимедије непрофитне организације која одржава Википедију и друге Викимедијине пројекте и њеним пружаоцима услуга у САД-у и свугде где је то дозвољено од стране наше политике приватности донатора.
 2. Ми не продајемо или тргујемо вашим личним подацима. За више информација молимо вас порчитајте нашу политику приватности донатора.
Where your donation goes box text
 1. Где иду ваше донације
 2. Технологија: Сервери, bandwidth, одржавање, развој. Википедија је пети најпосећенији веб-сајт у свету и функционише само на делићу онога што велики веб-сајтови потроше за одржавање.
 3. Људи, осталих 10 највећих веб сајтова имају хиљаде запослених. Ми имамо 140 запослених, што Вашу донацију чини сјајном инвестицијом у високоефикасну, непрофитну организацију.