Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Steun ons
 2. Lees nu
 3. Lees alstublieft:
  Een persoonlijke oproep van
  de oprichter van Wikipedia Jimmy Wales
 4. Wikipedia is een stichting zonder winstoogmerk, maar is de op 4 na grootste website in de wereld, met maandelijks 450 miljoen bezoekers. Om onafhankelijk te blijven, gebruiken we geen advertenties.
  Google en Yahoo hebben duizenden servers en medewerkers. Wij hebben ongeveer 800 servers, en 150 medewerkers.
  Als iedereen die dit leest € 4,- geeft, hoeven we maar één dag per jaar te fondsenwerven. Help Wikipedia gratis en vrij te houden door nu te doneren.
 5. Wikipedia is een stichting zonder winstoogmerk, maar is de op 4 na grootste website in de wereld, met maandelijks 450 miljoen bezoekers. Om onafhankelijk te blijven, gebruiken we geen advertenties.
  Google heeft misschien wel bijna een miljoen servers. Yahoo heeft iets van 12.000 man personeel. Wij hebben ongeveer 800 servers en 150 personeelsleden.
  Als iedereen die dit leest €4 zou doneren, zouden we maar een dag per jaar om donaties hoeven vragen. Doneer alstublieft, om Wikipedia gratis te houden.
Banners and LP's Round 2
 1. Een persoonlijk beroep van een Wikipedia-medewerker
 2. Een persoonlijk beroep van een Wikipediamedewerkster
 3. gemiddelde donatie
 4. Wikipedia heeft geen winstoogmerk maar is wel 's werelds nummer 5 website. Met 450 miljoen maandelijkse gebruikers hebben we dezelfde kosten als alle andere grote websites: servers, elektriciteit, huur, software, personeel en juridische ondersteuning.
  Om onze onafhankelijkheid te beschermen, tonen we geen advertenties. We draaien op donaties. Vijf dollar is de meest voorkomende, het gemiddelde is ongeveer 30 dollar.
  Als ieder die dit leest vier Euro zou geven, was de fondsenwerver binnen een uur klaar. Help ons om fondsenwerving te vergeten en bezig te gaan met Wikipedia.
 5. Als iedereen die dit leest de prijs voor een broodje zou doneren, was de fondsenwerving binnen een uur klaar. Help ons om fondsenwerving te vergeten en bezig te gaan met Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Door te doneren deelt u uw informatie met de Wikimedia Foundation, de stichting die Wikipedia en de andere Wikimedia-projecten in de lucht houdt, en met haar service providers in de V.S. en elders, conform ons privacybeleid voor donateurs.
 2. We zullen uw informatie nooit aan anderen verkopen of op een andere manier verhandelen. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid voor donateurs lezen op <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Wat we doen met uw donatie
 2. Technologie: Servers, bandbreedte, onderhoud, ontwikkeling. Wikipedia is de op 4 na grootste website ter wereld, en draait op een fractie van het budget van andere top websites.
 3. Mensen: De andere top 10 websites hebben duizenden medewerkers. Wij hebben 150 personeelsleden. Een donatie is een investering in een efficiënte stichting zonder winstoogmerk.