Indsamling 2012/Oversættelse/Forside og Banner-beskeder

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Hjælp til
 2. Læs
 3. Læs venligst:
  En personlig opfordring fra
  Wikipedia-stifter Jimmy Wales
 4. Wikipedia er non-profit, men er det femtestørste websted i verden med 450 millioner besøgende om måneden. For at bevare vores uafhængighed vil vi aldrig vise reklamer.
  Google og Yahoo har tusindvis af servere og ansatte. Vi har omkring 800 servere og og 150 ansatte.
  Hvis alle der læser dette donerede 30 kroner, behøvede vi bare at fundraise en gang om året. Giv et bidrag for at sikre et frit Wikipedia.
 5. Wikipedia er non-profit, men er det femtestørste websted i verden med 450 millioner besøgende om måneden. For at bevare vores uafhængighed vil vi aldrig vise reklamer.
  Google har formodentlig tæt på en million servere. Yahoo har noget i nærheden af 12000 ansatte. Vi har 800 servere og 150 ansatte.
  Hvis alle der læser dette donerede 30 kroner, behøvede vi bare at fundraise en gang om året. Giv et bidrag for at sikre et frit Wikipedia.
Banners and LP's Round 2
 1. En personlig opfordring fra en Wikipediaskribent (mandlig)
 2. En personlig opfordring fra en Wikipediaskribent (kvindelig)
 3. gennemsnitligt donation
 4. Wikipedia tjener ingen penge, men er det femtemest besøgte websted i verden. Med 450 millioner besøgende om måneden har vi udgifter som enhver af de førende sider: Servere, elektricitet, husleje, programmer, ansatte og juridisk bistand.
  For at sikre vores uafhængighed viser vi aldrig reklamer. Vi får ingen offentlig støtte. Vi lever af bidrag: 30 kr. er det mest almindelige og gennensnittet er omkring 200 kr.
  Hvis alle der læser det her gav 30 kr. ville vores indsamling være færdig i løbet af en time. Hjælp os med at glemme indsamlingen, så vi kan komme videre med Wikipedia.
 5. Hvis alle der læser det her gav hvad der svarer til prisen på en sandwich, ville vores indsamling være færdig i løbet af en time. Hjælp os med at glemme indsamlingen, så vi kan komme videre med Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Ved at bidrage deler du dine informationer med Wikimediafonden, den almennyttige organisation der står bag Wikipedia og andre Wikimediaprojekter, samt dens samarbejdspartnere i henhold til vores persondatapolik.
 2. Vi hverken sælger eller deler dine oplysninger med nogen som helst. For mere information, læs vores bidragyderpolitik <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Hvad går dig bidrag til
 2. Teknik: Servere. båndbredde, vedligeholdelse og udvikling. Wikipedia er det femtestørste websted i verden og bliver drevet for en brøkdel af hvad de andre førende websteder bruger.
 3. Folk: Andre websteder i top ti har tusindvis af ansatte. Vi har 140 ansatte, så dit bidrag er en god investering i en yderst effektiv, almennyttig organisation.