Strângerea de fonduri 2012/Traducere/Pagina de destinație și mesajele banner

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Vă rugăm, ajutați
 2. Citiți acum
 3. Vă rugăm, citiți:
  Un apel personal de la
  fondatorul Wikipediei, Jimmy Wales
 4. Wikipedia este nonprofit, dar este al cincilea cel mai mare site web din lume, servind 450 de milioane de oameni în fiecare lună. Pentru a ne proteja independența nu vom afișa niciodată anunțuri publicitare.
  Google și Yahoo! se bazează pe mii de servere și angajați. Noi avem în jur de 800 de servere și 150 de angajați.
  Dacă fiecare persoană care citește acest mesaj ar dona 5 dolari, nu ar mai fi nevoie decât de o singură zi pe an dedicată strângerii de fonduri. Vă rugăm să donați pentru a păstra Wikipedia gratuită.
 5. Wikipedia este nonprofit, dar este al cincilea cel mai mare site web din lume, servind 450 de milioane de oameni în fiecare lună. Pentru a ne proteja independența nu vom afișa niciodată anunțuri publicitare.
  Este posibil ca Google să dețină aproape un milion de servere. Yahoo! are în jur de 12.000 de angajați. Noi avem în jur de 800 de servere și 150 de angajați.
  Dacă fiecare persoană care citește acest mesaj ar dona 5 dolari, nu ar mai fi nevoie decât de o singură zi pe an dedicată strângerii de fonduri. Vă rugăm să donați pentru a păstra Wikipedia gratuită.
Banners and LP's Round 2
 1. Un apel personal de la un editor al Wikipediei (bărbat)
 2. Un apel personal de la un editor al Wikipediei (femeie)
 3. donație medie
 4. Wikipedia este non-profit, deși este al cincilea cel mai accesat site. Cu 450 de milioane de utilizatori lunar, avem costuri ca orice site de top: servere, energie, chirii, programe, staff și personal juridic.
  Pentru a rămâne independenți, nu vom pune niciodata reclame. Nu primim fonduri guvernamenale. Ne bazăm exclusiv pe donații: 5$ este cea mai des primită sumă, iar media este de 30$.
  Dacă toți cei care citesc asta ne-ar acorda 5$, strângerea de fonduri s-ar termna în mai puțin de o oră. Vă rugăm să ne ajutați cu strângerea de fonduri și să vă întoarceți pe Wikipedia.
 5. Dacă toată lumea care citește asta ne-ar acorda atât cât costă un sandwich, strângerea de fonduri ar fi finalizată în mai puțin de o oră. Ajutați-ne să uităm de strângerea de fonduri și să neconcentrăm pe Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Donând, furnizați informațiile dumneavoastră atât Fundației Wikimedia, organizația nonprofit care găzduiește Wikipedia și alte proiecte conexe, cât și furnizorilor săi de servicii din SUA și alte părți în conformitate cu politica noastră de confidențialitate a donatorului.
 2. Nu vindem și nu înstrăinăm datele dumneavoastră nimănui. Pentru mai multe informații, citiți politica donatorului <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Unde merge donația dumneavoastră
 2. Tehnologie: Servere, lățime de bandă, întreținere, dezvoltare. Wikipedia este al cincilea cel mai popular site din lume și funcționează cu o fracțiune din bugetele altor site-uri de vârf.
 3. Oameni: Celelalte 10 site-uri din clasament au mii de angajați. Noi avem 140, astfel încât donația dumneavoastră va fi o investiție foarte bună într-o organizație nonprofit foarte eficientă.