Mbledhja e fondeve 2012/Përkthimet/Faqja kryesore dhe mesazhet e shiritave

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 92% complete.
Outdated translations are marked like this.
Banners round one
 1. Ju lutem ndihmoni
 2. Lexojeni tani
 3. Ju lutem lexoni:
  Një thirrje personale nga
  themeluesi i Wikipedia-s, Xhimi Uells
 4. Wikipedia nuk është fitimprurëse, por renditet si faqja e 5-të më e vizituar në mbarë botën, duke u shërbyer 450 milionë njerëszve çdo muaj. Për të mbrojtur pavarësinë tonë, ne kurrë nuk do të shfaqim reklama.
  Google dhe Yahoo kanë me mijëra severa dhe të punësuar. Ne kemi rreth 800 servera dhe një staf prej 150 vetash.
  Nëse çdokush që e lexon këtë do të dhuronte vetëm 5$, ne do të kishim nevojë ta zgjatnim mbledhjen e fondeve vetëm një ditë në vit. Ju lutem dhoroni për Wikipedian në mënyrë që ta mbajmë të lirë.
 5. Wikipedia nuk është fitimprurëse, por renditet si faqja e 5-të më e vizituar në mbarë botën, duke u shërbyer 450 milionë njerëszve çdo muaj. Për të mbrojtur pavarësinë tonë, ne kurrë nuk do të shfaqim reklama.
  Google mund të ketë rreth një milion servera. Yahoo ka rreth 12,000 të punësuar. Ne kemi rreth 800 servera dhe një staf prej 150 vetash.
  Nëse çdokush që e lexon këtë do të dhuronte vetëm 5$, ne do të kishim nevojë ta zgjatnim mbledhjen e fondeve vetëm një ditë në vit. Ju lutem dhoroni për Wikipedian në mënyrë që ta mbajmë të lirë.
Banners and LP's Round 2
 1. Thirrje nga një redaktor në Wikipedia
 2. A personal appeal from a Wikipedia editor
 3. donacioni mesatar
 4. Wikipedia nuk është fitimprurëse, por renditet si faqja e 5-të më e vizituar në mbarë botën. Me 450 milionë përdorues mujorë, si çdo faqe popullore edhe ne kemi kosto në: servera, energji, qira, programe, staf dhe ndihmë ligjore.
  Për të mbrojtur pavarësinë tonë, ne kurrë nuk do të shfaqim reklama. Ne nuk marrim fonde nga qeveria. Ne mbështetemi vetëm prej dhurimeve: 5$ është shuma më e shpeshtë e dhuruar, mesatarja është reth 30$.
  Nëse çdokush që e lexon këtë mesazh tani do të dhuronte 5$, mbledhja e fondeve do të përfundonte brënda një ore. Ju lutem na ndihmoni ta harrojmë mbledhjen e fondeve dhe ti kthehemi punës në Wikipedia.
 5. Nëse çdokush që e lexon këtë mesazh tani do të dhuronte aq sa kushton një sanduiç, mbledhja e fondeve do të përfundonte brënda një ore. Ju lutem na ndihmoni ta harrojmë mbledhjen e fondeve dhe ti kthehemi punës në Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Duke dhuruar, ju ndani informacionin tuaj me Fondacionin Wikimedia, organizatën jo-fitimprurëse që bujt Wikipedian-n dhe projektet e tjera të Wikimedia-s. Ofruesit e shërbimit në SH.B.A dhe kudo gjetkë i binden poltikës sonë të privatësisë së donacioneve.
 2. Ne nuk shesim as tregëtojmë informacionin tuaj me askënd. Për informacione të mëtejshme, ju lutem lexoni politikën tonë të donacioneve <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Ku shkojnë donacionet tuaja.
 2. Teknologji: servera, bandwidth, mirëmbajtje, zhvillim. Wikipedia renditet faqja e 5-të më e vizituar në botë dhe shpenzon një të qindtën e faqeve të tjera popullore.
 3. Burime njerëzore: dhjetë faqet e tjera më të vizituara kanë mijëra të punësuar. Ne kemi 150 të punësuar, duke e bërë donacionin tuaj një investim të madh në një organizatë shumë efikase jo-fitimprurëse.