Meddelande om enhetlig användarinloggning/Personligt meddelande

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 88% complete.

Ditt konto kommer att byta namn

Hej!

Utvecklargruppen på Wikimedia Foundation förändrar kontosystemet som en del i vårt pågående arbete med att skapa nya och bättre verktyg åt användarna, såsom globala meddelanden mellan olika wikiprojekt. Ändringarna innebär att du kommer att ha samma användarnamn överallt. På så vis kan vi bygga nya funktioner som gör det lättare att redigera och diskutera samt dela ut mer flexibla användarrättigheter som verktyg. En av bieffekterna är att användarkonton nu måste vara unika över alla 900 Wikimedia-wikierna. Se meddelandet för mer information.

Dessvärre använder någon annan (eller ett annat konto som tillhör dig) samma användarnamn, {{subst:PAGENAME}}, någon annanstans. För att säkerställa att ni båda kan använda alla Wikimedia-projekt i framtiden, har vi reserverat namnet {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}, som bara du kommer att inneha. Om du tycker om namnet, behöver du inte göra någonting. Om du inte tycker om namnet, kan du välja ett annat namn. I den händelse att det inte finns något globalt konto ännu och att det är ditt eget konto med samma användarnamn på en annan wiki som kommer att få det globala kontot enligt schemat, behöver du istället slå ihop dina lokala konton till ett globalt och behöver inte välja ett annat namn.

I den händelse att du inte kan slå ihop detta konto till ett globalt konto och du därmed kommer att få byta namn, kommer ditt konto fortfarande att fungera som förut, och du tillgodoräknas alla redigeringar du hittills gjort, men du kommer att behöva använda det nya kontonamnet när du loggar in.

Vi beklagar besväret.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation