Kunngjering om fullføring av innlogging for enkelbrukarar/Personleg kunngjering

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 62% complete.
Outdated translations are marked like this.

Brukarkontoen din vil få nytt namn

Hei,

Utviklarane ved Wikimedia har gjort endringar for korleis brukarkontoane verkar, som eit ledd i vår pågåande innsats for å kunne gje brukarane våre nye og betre reiskap, til dømes å sende meldingar på tvers av dei forskjellige språkversjonane. Desse endringar gjer at du får det same brukarnamnet overalt. Me kan slik gjere det lettare for deg å redigere og delta i diskusjonar, og gjere det enklare å gje brukarar løyve til å bruke somme verktøy. Ei av ulempene er at brukarnamna må vere unike for alle dei 900 Wikimedia-wikiane. Sjå kunngjeringa for meir informasjon.

Uheldigvis har du same brukarnamn som {{subst:PAGENAME}}. For å sikre oss at de begge kan bruke wikiane til Wikimedia i framtida, har me måtte flytte brukarkontoen din til {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}} Brukarkontoen din vil få nytt namn i april 2015 i lag med mange andre.

Brukarkontoen din vil framleis fungere som før, og alle endringane du har gjort så langt er teke vare på, men du vil måtte bruke det nye brukarnamnet når du loggar inn. Om du ikkje likar det nye brukarnamnet ditt, kan du be om å få eit nytt brukarnamn ved hjelp av dette skjemaet.

Årsak for ulempene dette måtte medføre.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation