Anunci de la finalització de la identificació única d'usuari/Anunci personal

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.

El teu compte serà reanomenat

Hola,

L'equip tècnic de Wikimedia està fent alguns canvis en el funcionament dels comptes, com a part dels esforços per oferir noves i millors eines per als nostres usuaris com ara notificacions globals entre projectes. Aquests canvis impliquen que tinguis el mateix nom de compte a tot arreu. Això ens permetrà oferir noves funcions per millorar l'edició i les discussions, i permetrà més flexibilitat en la gestió d'eines d'usuari. Això comporta que ara els comptes hauran de ser únics per tots els 900 wikis de Wikimedia. Pots veure l'anunci al respecte per a més informació.

Malauradament, una altra persona està usant el mateix nom d'usuari, «{{subst:PAGENAME}}», en altres llocs. Per assegurar que tots dos pugueu utilitzar tots els projectes de Wikimedia en el futur, hem reservat el nom {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}} que només tindràs tu. Si et va bé, no cal que facis res. Si no t'agrada, pots escollir un nom diferent.

El teu compte continuarà funcionant com sempre i quedaran acreditades totes les edicions fetes fins el moment, però hauràs d'utilitzar el nom de compte nou en iniciar una sessió.

Disculpa les molèsties.

Cordialment,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Fundació Wikimedia