Информация за единната потребителска сметка в проектите на Уикимедия/Персонална обява

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 62% complete.
Outdated translations are marked like this.

Предстои промяна на потребителското Ви име

Здравейте,

Техническият екип на Фондация Уикимедия прави някои промени по функционирането на потребителските сметки като част от непрестанните ни усилия да предоставим на потребителите си нови и по-добри функционалности (като например глобални съобщения от всички уики проекти). Тези промени изискват да имате едно и също потребителско име навсякъде. Това ще ни позволи да Ви предоставим нови възможности за по-добро редактиране и дискутиране и ще позволи по-голяма гъвкавост при достъпа на потребители до съответни инструменти. Един от страничните ефекти е, че потребителските сметки за всеки потребител трябва да с еднакви във всички над 900 проекта на Уикимедия. Вижте обявата за повече информация.

За съжаление, избраното от Вас потребителско име се дублира с това на друг потребител, също избрал името {{subst:PAGENAME}}. За да осигурим, че и двамата ще можете в бъдеще да ползвате сайтовете на Уикимедия, ще преименуваме сметката Ви на {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. Това преименуване ще се осъществи през м. август 2015, наред с преименуването на всички останали дублиращи се потребителски имена.

Потребителската Ви сметка ще продължи да функционира както досега и ще получавате признание за всичките си досегашни редакции, но ще трябва да използвате новото си потребителско име, когато влизате в системата. Ако не харесвате новото си потребителско име, можете да помолите потребителската ви сметка да бъде отново преименувана, като използвате този формуляр.

Съжаляваме за настъпилото неудобство.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation