Ανακοίνωση ολοκλήρωσης της Μοναδικής Σύνδεσης Χρήστη

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 62% complete.
Outdated translations are marked like this.

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί

Χαίρετε,

Η προγραμματιστική ομάδα του Ιδρύματος Wikimedia κάνει κάποιες αλλαγές στο πως λειτουργούν οι λογαριασμοί, ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας μας να προσφέρουμε καλύτερα εργαλεία για τους χρήστες μας (όπως οι ειδοποιήσεις μεταξύ διαφορετικών wiki). Αυτές οι αλλαγές σημαίνουν ότι οι χρήστες θα έχουν το ίδιο όνομα λογαριασμού παντού. Αυτό θα μας επιτρέπει να σας δίνουμε νέα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθούν να κάνετε καλύτερες επεξεργασίες και συζητήσεις, και θα επιτρέπει πιο ευέλικτες άδειες χρηστών για εργαλεία. Μια από τις παρενέργειες αυτού είναι ότι οι λογαριασμοί χρηστών τώρα θα πρέπει να είναι ενιαίοι σε όλα τα 900 wiki του Wikimedia. Δείτε την ανακοίνωση για περισσότερες πληροφορίες.

Δυστυχώς, ο λογαριασμός σας συγκρούεται με ένα άλλο λογαριασμό που λέγεται {{subst:PAGENAME}}. Για να είναι βέβαιο ότι και οι δυο σας θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα wiki του Wikimedia στο μέλλον, θα χρειαστεί να μετονομάσουμε τον λογαριασμό σας σε {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. Ο λογαριασμός σας θα μετονομαστεί τον Απρίλιο του 2015, μαζί με ένα αριθμό άλλων λογαριασμών.

Ο λογαριασμός σας θα λειτουργεί όπως πριν, και θα φαίνονται οι επεξεργασίες σας ως τώρα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το νέο όνομα χρήστη όταν συνδέεστε. Αν δεν σας αρέσει το νέο όνομα χρήστη, μπορείτε να ζητήσετε να μετονομαστεί ο λογαριασμός σας χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation