Obvestilo o zaključku uvajanja enotne prijave/Osebno obvestilo

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 62% complete.
Outdated translations are marked like this.

Vaš uporabniški račun bo preimenovan

Pozdrav,

Ekipa razvijalcev Fundacije Wikimedia spreminja način delovanja uporabniških računov kot del prizadevanja za nudenje novih, boljših uporabniških orodij (npr. obveščanje med wikiji). Da bi omogočili te spremembe, morajo imeti uporabniki enako uporabniško ime povsod. S tem vam bomo lahko dali nove možnosti za urejanje in razpravljanje ter prožnejše podeljevanje pravic za uporabo orodij. Pogoj za to pa so enotna uporabniška imena na vseh 900 Wikimedijinih wikijih. Glejte obvestilo za več informacij.

Na žalost je vaš uporabniški račun v konfliktu z drugim, prav tako imenovanim {{subst:PAGENAME}}. Da bi lahko oba uporabljala Wikimedijine wikije v prihodnosti, bomo preimenovali vaš račun v {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. To se bo zgodilo avgusta 2013, hkrati z več drugimi uporabniškimi računi.

Vaš uporabniški račun bo še vedno deloval kot prej, ohranjena bo tudi zgodovina vašega urejanja, vendar boste morali ob prijavi uporabiti novo ime. Če vam novo ime ni všeč, lahko po preimenovanju zaprosite za ponovno preimenovanje z uporabo tega obrazca.

Opravičujemo se za nevšečnosti.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation