Single User Login finalisation announcement/Personlig annoncering

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 100% complete.

Din konto vil blive omdøbt

Hej,

Wikimedias udviklerhold er ved at foretage nogle ændringer af hvordan konti fungerer, som led i vores fortsatte bestræbelser på at tilbyde nye og bedre værktøjer til vores brugere, såsom beskeder på tværs af wikier. Ændringerne kommer for dig til at betyde, at du får det samme kontonavn alle steder. Dermed kan vi tilbyde funktionalitet, som vil hjælpe dig med at redigere og diskutere på en bedre måde, samt tillade at værktøjer får mere fleksible brugerrettigheder. En af bivirkningerne er dog, at brugerkonti nu skal være unikke på tværs af alle Wikimedias 900 wikier. Se annonceringen for flere oplysninger.

Desværre har din konto navnesammenfald med en anden konto, der også hedder {{subst:PAGENAME}}. For at sikre, at I begge kan benytte Wikimedias wikier i fremtiden, omdøber vi din konto til {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}, som kun du vil have. Hvis du er tilfreds med det nye kontonavn, skal du ikke gøre noget. Hvis du ikke er tilfreds med det nye kontonavn, kan du vælge et andet navn.

Din konto vil stadig fungere som før, og du vil blive krediteret for alle dine hidtidige redigeringer, men du vil være nødt til at benytte det nye kontonavn, når du logger på.

Vi beklager ulemperne.

Med venlig hilsen,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation