Οικονομική εκστρατεία 2012/Μετάφραση/Έκκληση AdrianneW

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/AdrianneW Appeal and the translation is 100% complete.

1

Αυτό το τεράστιο μυθιστόρημα που πήρε για πάντα για να το τελειώσω, αλλά το ερωτεύτηκα. Στην πέμπτη τάξη, μας ανατέθηκε να διδάξουμε στους συμμαθητές μας για οποιοδήποτε θέμα θα επιλέγαμε. Εγώ έδωσα διαλέξεις για τη λογοτεχνία του δεκάτου ένατου αιώνα.

Σήμερα, όπως πιθανώς να έχεις μαντέψει, είμαι καθηγητής Αγγλικής φιλολογίας. Συνεισφέρω επίσης στη Βικιπαίδεια, κάνοντας επεξεργασίες σε λήμματα όπως το Mary Shelley, στη συγγραφέα του έργου Frankenstein, και το Jane Austen, που έγραψε το Pride and Prejudice.

Όταν σκέφτομαι την εργασία μου στη Βικιπαίδεια, δεν σκέπτομαι απλά τον εαυτό μου ως κάποιον που προσθέτει πληροφορίες. Σκέφτομαι τον εαυτό μου ως δάσκαλο. Αν και μέσω της Βικιπαίδειας, η επιρροή μου εκτείνεται πολύ πιο μακρυά από την τάξη μου. Μόνο τον περασμένο μήνα, το άρθρο της Βικιπαίδειας για την Jane Austen το έχουν επισκεφθεί περισσότερες από 115,000 φορές.

Στο πανεπιστήμιό μου, έχω πρόσβαση σε πολλές ποιοτικές πηγές. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές. Είναι κρυμμένες πίσω από έναν τοίχο που λέγεται κόστος. Κάνοντας επεξεργασίες στη Βικιπαίδεια, μπορώ να βοηθήσω να διορθώσω αυτήν την αδικία.

Αγαπώ να μαθαίνω. Πάντα το αγαπούσα. Κι γι΄αυτό πιστεύω τόσο σθεναρά ότι η γνώση θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για όλους.

Συμφωνείς; Τότε παρακαλώ ακολούθησέ με υποστηρίζοντας τη Βικιπαίδεια.

Bio

Η έρευνα της Άντριαν επικεντρώνεται στη Βρετανική λογοτεχνία του 18ου αιώνα.Ως μεταδιδακτορική της έρευνα έχει την Ψηφιακή Μάθηση και Έρευνα, και υποστηρίζει επίσης τους συναδέλφους της στο να βρίσκουν νέους τρόπους για ενσωμάτωση της Βικιπαίδειας στις αίθουσες διδασκαλίας.