Donacions 2012/Traduccions/Peticiò de l'AdrianneW

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/AdrianneW Appeal and the translation is 100% complete.

1

Em va costar una eternitat acabar aquesta enorme novel·la, però em vaig enamorar. A cinquè ens va tocar exposar als companys de classe un tema a escollir. Jo vaig triar la literatura del segle XIX.

Avui dia, com probablement haureu endevinat, sóc professora d'anglès. També faig aportacions a la Viquipèdia, editant articles sobre escriptors com ara Mary Shelley, l'autora de Frankenstein, o Jane Auster, qui va escriure Orgull i prejudici.

Quan penso en el meu treball a la Viquipèdia, no penso en mi mateixa simplement com algú que afegeix informació; penso en mi com a professora. Mitjançant la Viquipèdia puc arribar a molta més gent que en qualsevol aula. Només el mes passat, l'article de la Viquipèdia sobre Jane Austen va ser visitat més de 115.000 vegades.

A la meva universitat tinc a mà molts recursos de qualitat. Però la majoria de la gent no té accés a aquestes fonts: són de pagament. Editant la Viquipèdia puc ajudar a esmenar aquesta injustícia.

M'encanta aprendre, sempre m'ha agradat. I és pel que crec tan fermament que ha d'estar disponible per a tothom.

Hi estàs d'acord? Llavors uneix-te a mi donant suport a la Viquipèdia.

Bio

La investigació de l'Adrianne se centra en la literatura britànica del segle XVIII.Com a part d'un postdoctorat en Aprenentatge i Investigació Digitals, també ajuda els seus companys buscant noves maneres d'integrar la Viquipèdia a les aules.