Codi Universal de Conducta/Consultes a funcionaris/Juny i juliol de 2021

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Functionary consultations/June and July 2021 and the translation is 100% complete.
Codi Universal de Conducta

Propòsit

Les vies d'aplicació del Codi Universal de Conducta necessitaran una estructura. El propòsit d'aquestes reunions és que els usuaris que tinguin drets avançats a les wikis o que estiguin actius a tot l'espai mundial es reuneixin i debatin tres àrees principals relacionades amb l'estructura: com poden ser aquestes estructures potencials, com podem construir-les per ser representatives i inclusives, i per on comencem. Cada reunió durarà aproximadament dues hores i estarà formada principalment per grups per parlar d'aquests punts i després informar-se els uns als altres i compartir idees. Després de la sèrie de reunions, organitzarem els passos següents per identificar quines idees volem seguir i com fer-ho junts.

Dates

És improbable que canviïn aquestes dates. L'horari encara s'està determinant.

Grups Data Hora
Stewards/Administradors globals 26 de juny 15:00 UTC
Àrbitres 26 de juny 17:00 UTC
Verificadors/supressors 27 de juny 15:00 UTC
Equip de supervisió de wikis petites 10 de juliol 15:00 UTC
Equip d'administradors de comunitats emergents 11 de juliol 15:00 UTC

Resum posterior a la reunió

Les reunions van comptar amb una assistència minsa, però van tenir converses útils. Part de les reunions es van superposar a les converses d'estratègia del moviment global i els assistents a la reunió també van dedicar-se en aquestes discussions. Es va parlar principalment de processos locals en la gestió i notificació d'assetjament i problemes relacionats amb la conducta dels usuaris a la wiki, recollint casos d'ús per a comunitats i grups específics que poden haver d'ajustar-se o crear processos nous per fer front a queixes relacionades amb el UCoC. Hi va haver preguntes i respostes sobre el paper de la comunitat a l'hora de crear i posseir aquests processos, i sobre quant de temps trigaran a assolir-se aquests objectius. Els assistents també van compartir i van aprendre sobre com diferents comunitats ja estan donant fruits i què es pot emular en altres llocs.

Hi haurà una altra ronda de discussions després de la publicació de l'esborrany d'aplicació del UCoC. La propera ronda de reunions impulsarà una major assistència i participació, ja que els membres dels grups tenen alguna cosa substancial per discutir i treballar, amb un esborrany disponible.

Informació sobre la inscripció

Si ets un membre de més d'un grup i pots assistir a diverses reunions, t'animem a inscriure't a tants com vulguis. Cada reunió està destinada a recopilar informació sobre allò que aquest grup en particular pot voler o necessitar del UCoC, i l'assistència a diverses reunions proporcionarà l'oportunitat de compartir múltiples perspectives si participes en més d'una àrea.

Els antics titulars de drets en bona posició amb les seves comunitats són benvinguts a unir-se als seus antics grups, segons els convidin.

Assistents

Stewards i administradors globals

Àrbitres


Verificadors/supressors

Equip de supervisió de wikis petites


Administradors de comunitats emergents