English · العربية · brezhoneg · català · čeština · Deutsch · Ελληνικά · English · Esperanto · español · فارسی · français · हिन्दी · magyar · interlingua · Bahasa Indonesia · 日本語 · 한국어 · Lëtzebuergesch · македонски · മലയാളം · occitan · ਪੰਜਾਬੀ · polski · русский · српски / srpski · ไทย · Tiếng Việt · 中文(简体)‎ · 中文(繁體)‎ · 中文(台灣)‎
A Wikimedia projektek közti nyelvi linkekért lásd: Interwiki.

A Metán található legfontosabb lapokat célszerű a lehető legtöbb nyelvre lefordítani. Ez a lap megmutatja azt, hogy hogy szervezd a többnyelvű tartalmat a Metán.

FolyamatEdit

CímekEdit

Legelőször a főlapot kell létrehozni (pl.: Stewards), mely mindíg a legfrissebb kell legyen. Erről a lapról kell később készíteni a fordításokat.

Következő lépésként kell elkészíteni a fordítást allapként, melyet a címben szereplő perjel jelez (pl: Stewards/fr). A perjel után értelemszerűen az adott nyelv ISO639-es nyelvi kódja kell jöjjön. (Esetünkben fr = francia fordítás)

HivatkozásEdit

Ha kész vagy a fordítással, el kell helyezz hivatkozásokat mindkét lapra, hogy az olvasó könnyen tudjon navigálni két vagy több fordítás között: nincs több teendőd, mint mindkét szócikk legtetejére helyezd el a {{other languages}} sablont!

IrányelvekEdit

A változó tartalmakat célszerű egy sablonban elhelyezni, melyet így természetesen nem lehet lefordítani

Lásd mégEdit