Meta:Administratori de traducere

This page is a translated version of the page Meta:Translation administrators and the translation is 67% complete.
Outdated translations are marked like this.
Shortcut :
WM:TA
Această pagină oferă informații despre administratorii de traduceri Meta-Wiki. Unele extinderi ale politicilor și implementarea tehnică a unor decizii sunt în prezent în așteptare.

Administratorii de traducere indică ce pagină trebuie tradusă utilizând funcția de traducere a paginii care face parte din extensia Traducător. În plus, acestea sunt singurele care pot șterge paginile traduse create de extensia de traducere.

Administratorii Meta pot adăuga (și elimina) ei înșiși grupului dacă sunt dispuși să-i ajute pe alți utilizatori sau au nevoie de el și știu ce să facă (deoarece au citit documentația și, dacă este posibil, au testat-o — Meta nu este un loc de joacă și traducătorii nu sunt de jucării). În plus, orice utilizator poate solicita (cu aceleași cerințe) birocraților locali la cererile de administrare. De asemenea, birocrații pot înlătura dreptul.

Vezi şi

  • Babylon - portalul principal de traducere și panoul de anunțuri pentru majoritatea traducătorilor de pe Meta-Wiki sau pentru solicitarea traducerilor lipsă.

Documentație

Pagini speciale de destinație pe acest wiki