Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Vädjan

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

I en utgiftreduceringskampanj föreslog tjänstemän att patentbyrån helt enkelt kunde stängas. Det verkade som om varje tänkbar uppfinning redan hade skapats och patenterats.

Alla vet vi ju hur det gick!

Idag ser människor de 22 miljoner artiklar på Wikipedia och tror att allt redan har skrivits om. Men det är inte sant. Det finns fortfarande mycket arbete kvar att göra.

Jag heter Srikeit och min kompis heter Noopur. Vi är medlemmar av den största generationen av unga människor i världen. Faktum är att över hälften av de 1,2 miljarder människorna i Indien är yngre än 25 år. Vår generation gynnas av bättre utbildning, högre läskunnighet, och utbredd internetåtkomst. Världen förändras, och vi hjälper till att förändra den. Men vi har fortfarande mycket att göra.

Genom detta fantastiska projekt -- Wikipedia -- kan vi få världens kunskap till Indien. Och vi kan sprida Indiens kunskap till världen.

Donera gärna vadhelst du kan för att hjälpa Wikipedia att växa. Vi har fortfarande så mycket kvar att göra.

Bio

Srikeit bor i Bombay där han arbetar på en reklambyrå. Noopur arbetar på sin fil.dr. i filmvetenskap. Som vänner sedan fem år tillbaka har deras föbindelse fördjupats sedan Srikeit visade Wikipedia för Noopur, och de började tillsammans arbeta för att upplysa vänner, klasskamrater och kollegor om hur de också kan bidra till Wikipedia.