Pengeindsamling 2012/Oversættelse/Srikeit&Noopur opfordring

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

Under en indsats for at begrænse omkostningerne, foreslog nogle embedsmænd at man simpelt hen kunne lukke patentkontoret. det så ud, som om enhver tænkelig opfindelse allerede var gjort og patenteret.

Vi ved alle, hvordan det gik!

I dag ser folk Wikipedias 22 millioner artikler, og de mener, at der er blevet skrevet om alting. Men det er ikke sandt. Der er stadig meget arbejde at få gjort.

Mit navn er Srikeit og min veninde hedder Noopur. Vi er en del af den største ungdomsgeneration i verden. Faktisk er mere end halvdelen af Indiens 1,2 milliarder store befolkning yngre end 25. Vores generation nyder godt af en bedre uddannelse, en større procentdel af læsende og en vidt udbredt adgang til internettet. Verden er under forandring, og vi hjælper til med at ændre den. Men vi har stadig meget at udrette.

Gennem dette imponerende orojekt -- Wikipedia -- kan vi hente verdens viden til Indien. Og vi kan bringe Indiens viden ud til verden.

Vær venlig at give så meget, du kan, for at hjælpe Wikipedia til fortsat vækst. Vi har stadig så meget at få gjort.

Bio

Srikeit bor i Mumbai, hvor han arbejder i et reklamebureau. Noopur er i gang med sit Ph.D. inden for filmuddannelse. De havde været venner i fem år, da deres forhold blev styrket ved, at Srikeit gjorde Noopur opmærksom på Wikipedia, og de begyndte at arbejde sammen for at uddanne venner, klassekammerater og kolleger i, hvordan man også kan bidrage til Wikipedia.