Innsamlingsaksjonen 2012/Oversettelse/Oppfordring fra Srikeit&Noopur

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

I en kampanje for å kutte kostnader foreslo tjenestemenn at kontoret like godt kunne legges ned. Det virket som enhver oppfinnelse av betydning allerede var oppfunnet og patentert.

Vi vet alle hva som kom etterpå!

I dag ser folk Wikipedias 22 millioner artikler og tenker at alt av betydning allerede har blitt skrevet om. Men det stemmer ikke. Det gjenstår fremdeles masse arbeid.

Mitt navn er Srikeit, og Noopur er en venn av meg. Vi tilhører den største generasjonen unge mennesker i verden. Faktisk er over halvparten av Indias befolkning på 1,2 milliarder mennesker under 25 år. Vår generasjon opplever bedre tilgang på utdanning, høyere grad av lesekyndighet, og utbredt internett-tilgang. Verden er i endring, og vi hjelper til med å endre den. Men vi har fortsatt masse igjen å gjøre.

Gjennom dette fantastiske prosjektet -- Wikipedia -- kan vi hente verdens kunnskap til India. Og vi kan bringe Indias kunnskap til verden.

Gi ditt bidrag til at Wikipedia kan fortsette å vokse. Vi har fremdeles så mye å gjøre.

Bio

Srikeit bor i Mumbai, der han jobber for et reklamebyrå. Noopur arbeider med sitt doktorgradsarbeid innen filmteori. Vennskapet deres har blitt styrket siden Srikeit introduserte Noopur for Wikipedia, og de har begynt å jobbe sammen for å lære venner, studiekamerater og kolleger om hvordan de også kan bidra til Wikipedia.