Strângere de fonduri 2012/Traducere/Srikeit și Noopur Appeal

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

Pentru a reduce costurile campaniilor, politicienii au propus ca oficiul de brevete să fie pur și simplu închis. Se părea că orice invenție posibilă a fost deja creată și brevetată.

Cu toții știm cum s-a terminat.

Astăzi, oamenii văd că Wikipedia are 22 de milioane de articole și cred că s-a scris despre tot. Dar nu este așa. A mai rămas mult de muncă.

Eu sunt Srikeit, și prietenul meu este Noopur. Suntem membrii ai uneia dintre cele mai mari tinere generații din lume. De fapt, mai mult de jumătate din populația de 1,2 miliarde are sub 25 de ani. Generația noastră beneficiază de o educație mai bună. rate mai mari ale alfabetizării, și acces răspândit la Internet. Lumea se schimbă și noi o ajutăm să se schimbe. Dar mai avem multe de îndeplinit.

Prin acest proiect uimitor -- Wikipedia -- putem aduce cunoștințele lumii în India. Și viceversa.

Vă rugăm să donați atât cât puteți pentru a ajuta Wikipedia să crească. Încă mai avem multe de făcut.

Bio

Srikeit trăiește în Mumbai, unde lucrează la o agenție de publicitate. Noopur își dă doctoratul în artă cinematografică. Prieteni de cinci ani, relația lor este mai strânsă de când Srikeit i-a arătat lui Noopur Wikipedia, și au început să lucreze împreună pentru a-și îndruma prietenii, colegi de clasă și de servici, despre cum pot contribui și ei pe Wikipedia.