Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

Om kosten te besparen tijdens een campagne, stelden ambtenaren voor het octrooibureau te sluiten. Het leek alsof alle mogelijke uitvindingen al waren gemaakt en gepatenteerd.

We weten wat er toen gebeurde!

Vandaag, zien mensen de 22 miljoen artikelen op Wikipedia en denken dat alles al is beschreven. Dat is echter niet waar. Er is nog een hoop werk te doen.

Ik ben Srikeit en mijn vriend is Noopur. Wij zijn lid van de grootste generatie jonge mensen in de wereld. Meer dan de helft van India's 1,2 miljard inwoners zijn jonger dan 25 jaar. Onze generatie profiteert van beter onderwijs, een hogere alfabetiseringsgraad en wijdverspreid toegang tot internet. De wereld is aan het veranderen en we helpen het te veranderen, maar we hebben nog veel te bereiken.

Door dit fantastische project - Wikipedia - kunnen wij de kennis van de wereld met India delen. En wij kunnen India's kennis aan de hele wereld delen.

Doneer alstublieft wat je kan missen om Wikipedia te helpen groeien. We hebben nog steeds zo veel te doen.

Bio

Srikeit woont in Mumbai, waar hij werkt bij een reclamebureau. Noopur is bezig met haar Ph.D. in Cinema Studies. In de vijf jaar van vriendschap, is hun verbondenheid vergroot sinds Srikeit Noopur liet kennis maken met Wikipedia, waarna zij begonnen samen te werken om vrienden, klasgenoten en collega's te onderwijzen over hoe zij kunnen ook kunnen bijdragen aan Wikipedia.