Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal and the translation is 100% complete.

1

A múlt század elején egyes tisztségviselők azt javasolták, hogy a költségcsökkentés érdekében be lehetne zárni a hivatalt – elvégre már minden elképzelhető találmányt feltaláltak és szabadalmaztattak.

Tudjuk, mennyire vált be ez a jóslat.

Ma is vannak, akik ránéznek a Wikipédia 22 millió szócikkére, és azt mondják, már minden le van benne írva. De ez nem igaz – még mindig rengeteg tennivaló van.

A nevem Srikeit, a barátomé pedig Noopur. A világ legnagyobb fiatalokból álló generációjának tagjai vagyunk: India 1,2 milliárdos lakosságának több, mint fele 25 év alatt van. A mi generációnk jobb oktatást kap, többen tudnak közülünk írni-olvasni, és a többség hozzáfér az internethez. A világ változik, és mi segítünk megváltoztatni. De még sok minden van hátra.

A Wikipédiával, ezzel a fantasztikus projekttel elvihetjük a világ minden tudását Indiába. És elvihetjük India tudását a világba.

Kérlek, támogass minket, amennyivel tudsz, segítsd a Wikipédia növekedését. Annyi tennivalónk van még.

Bio

Srikeit Mumbaiban él, ahol egy reklámcégnél dolgozik. Noopur a doktoriját csinálja filmesztétikából. Az öt éve tartó barátságuk még jobban elmélyült, mióta Srikeit megismertette Noopurral a Wikipédiát, és közösen dolgozni kezdtek azon, hogy megtanítság a barátaiknak, osztálytársaiknak és kollégáiknak is, hogy kapcsolódhatnak be a Wikipédia készítésébe.