Insamling/Översättning/Tackbrev 20140606

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kära [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kära bidragsgivare, [endifFirstnameAndLastname]

Tack för din gåva som bidrar till att vi tillsammans kan fortsätta sprida kunskap till alla människor världen över.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi löste nyligen ett mindre tekniskt problem i vårt datasystem som stoppade vissa månadsvisa återkommande donationer. Vi har återställt dina månadsvisa bidrag, så att de förs över som vanligt igen. Du kommer inte att debiteras för de månader som uteblev. Vi tackar dig för ditt tålamod och stöd. Om du har några frågor är du välkommen att mejla oss på donate@wikimedia.org. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi löste nyligen ett mindre tekniskt problem vilket orsakade att några månatliga bidragsgivare inte fick någon kvittens. Detta email är en bekräftelse på det bidrag du gav den [date]. Vi tackar dig för ditt tålamod och stöd. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via donate@wikimedia.org. {% endif %}

Mitt namn är Lila Tretikov. Jag är verkställande direktör för Wikimediastiftelsen. Under det senaste året har gåvor som din möjliggjort vårt arbete med att utöka uppslagsverket till 287 språk och att göra det mer tillgängligt världen över. Vi strävar främst efter att nå de som annars inte skulle ha tillgång till utbildning. Vi förmedlar kunskap till personer som Akshaya Iyengar från staden Solapur i Indien. Under sin uppväxt i den lilla textilstaden var Wikipedia hennes främsta källa till kunskap. För studenter i dessa områden, där böcker är svårfunna men mobilt bredband finns, är Wikipedia mycket viktigt. Akshaya fortsatte med att ta examen från college i Indien, och arbetar nu som programvaruutvecklare i USA. Hon tackar Wikipedia för att ha bidragit till halva hennes kunskap.

Denna historia är inte unik. Vårt uppdrag är stort och erbjuder svåra utmaningar. De flesta som använder Wikipedia blir förvånade när de får veta att det drivs av en ideell organisation som försörjs genom donationer såsom din. Varje år bestämmer sig precis tillräckligt många att bidra för att säkerställa att mänsklighetens samlade kunskap är fortsatt fritt tillgänglig för alla. Tack för att du gör det möjligt att uppfylla detta åtagande.

Å nästan en halv miljard Wikipedialäsares, tusentals skribenters och stiftelseanställdas vägnar, tackar jag dig för att du håller Wikipedia online och annonsfritt i år.

Tack,

Lila Tretikov,
verkställande direktör,
Wikimediastiftelsen
donate.wikimedia.org

Många arbetsgivare har program där arbetsgivaren förbinder sig att donera motsvarande summa som du själv donerat: Hör gärna efter med din arbetsgivare om ni har ett sådant program på din arbetsplats.

För din bokföring: Din gåva, med nummer [contributionId], den [date] var [amount].

[ifRecurring] Du har valt att skänka pengar regelbundet. Månatliga överföringar till Wikimedia Foundation kommer att ske till dess du meddelar oss att de ska upphöra. Om du vill sluta skänka pengar finns [#recurringCancel enkla instruktioner för att avsluta överföringarna]. [endifRecurring]

Detta brev kan utgöra kvitto för din donation. Inga varor eller tjänster har bytts, helt eller delvis, mot denna betalning. Wikimedia Foundation, Inc. är en ideell, skattebefriad organisation enligt amerikansk taxeringslag 501(c)(3). Vår adress är: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. Amerikanskt skattefrihetsnummer: 20-0049703.

Jag vill inte ha fler brev:

Vi vill gärna hålla dig som skänkt pengar informerad om de aktiviteter som vår gemenskap ordnar och om våra insamlingar. Om du föredrar att inte mottaga sådana e-brev från oss, klicka nedan så tar vi bort dig från listan.

[#unsubscribe Avregistrera]

Hjälp oss att [#translate översätta] detta email.