Pengeindsamling/Oversættelse/Takkebrev 20140606

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kære [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kære bidragsyder, [endifFirstnameAndLastname]

Tak for dit uvurderlige bidrag til gøre viden tilgængelig for alle mennesker i verden.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi har for nylig løst et lille teknisk problem, der standsede nogle månedligt tilbagevendende donationer. Vi har genstartet din tilbagevendende donation, og den vil forløbe normalt fremover. Vi opkræver ikke for de måneder, der er blevet sprunget over. Tak for din tålmodighed og støtte. Skriv endelig til donate@wikimedia.org, hvis du har spørgsmål. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi har for nylig rettet en mindre teknisk fejl, der betød, at en mindre gruppe af donorer ikke modtog en kvittering for deres bidrag. Denne email er derfor en tak til dig for din donation fra [date]. Vi takker for din tålmodighed og støtte, og husk at du altid er altid velkommen til at emaile donate@wikimedia.org, hvis du har nogen spørgsmål. {% endif %}

Mit navn er Lila Tretikov, og jeg er Wikimedia Foundations administrerende direktør. I løbet af det sidste års tid har gaver som din drevet vores arbejde med at udvide encyklopædien på 287 sprog, og på at gøre den tilgængelig over hele verden. Vi stræber især efter at nå dem, der ellers ikke har adgang til uddannelse. Vi leverer viden til folk som Akshaya Iyengar fra Solapur i Indien. Hun voksede op i en lille tekstilproducerende by, og benyttede Wikipedia som sin primære kilde til læring. For studerende i sådanne områder, hvor bøger er en sjældenhed, men mobil internetadgang findes, er Wikipedia afgørende. Akshaya endte med at få en universitetsuddannelse i Indien og arbejder nu som softwareudvikler i USA. Hun nævner Wikipedia som kilde til halvdelen af den viden, hun har tilegnet sig.

Dette er ikke et enkeltstående tilfælde. Vores mission er ambitiøs og giver store udfordringer. De fleste af Wikipedias brugere bliver overraskede over at høre, at Wikipedia drives af en non-profitorganisation og finansieres af brugeres donationer. Hvert år bidrager nok personer til, at summen af al menneskelig viden kan forblive tilgængelig for alle og enhver. Tak for at muliggøre vores mission.

På vegne af en halv milliard mennesker som læser Wikipedia, tusinder af frivillige redaktører og en stab af ansatte hos Wikimedia Foundation, takker jeg jeg for at holde Wikipedia online og reklamefri igen i år.

Tusind tak,

Lila Tretikov
Adminstrerende direktør,
Wikimedia Foundation
donate.wikimedia.org

Mange arbejdsgivere matcher ansattes donationer. Prøv at tjekke om din arbejdsgiver har et corporate matching gift program.

Til dit regnskab: Dit bidrag, med nummer [contributionId], den [date] var på [amount].

[ifRecurring] Denne donation er en del af en månedlig betaling. Månedlige bidrag vil blive trukket af Wikimedia Foundation, indtil du giver os besked om, at de skal ophøre. Ønsker du, at betalingerne skal ophøre, så se vores [#recurringCancel vejledning i, hvordan du let standser betalingerne]. [endifRecurring]

Dette brev kan anvendes som kvittering for dit bidrag. Ingen varer eller tjenesteydelser blev leveret, hverken helt eller delvist, som følge af dette bidrag. Wikimedia Foundation, Inc., er en velgørende non-profitorganisation med 501(c)(3) skattefritagelsesstatus i USA. Vores adresse er 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. Skattefritagelsesnummer i USA: 20-0049703.

Mulighed for at melde fra:

Som bidragsyder vil vi gerne holde dig informeret om vores fællesskabsaktiviteter og pengeindsamlinger. Hvis du foretrækker ikke at modtage sådanne mails fra os, så klik venligst nedenfor for at blive fjernet fra listen.

[#unsubscribe Opsige abonnement]

Hjælp os med at [#translate oversætte] denne mail.