Fundraising/Translation/Thank you email 20140606/el

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 65% complete.
Outdated translations are marked like this.

[ifFirstnameAndLastname] Dear [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Αγαπητέ δωρητή/δωρήτρια, [endifFirstnameAndLastname]

Ευχαριστούμε για την ανεκτίμητο δώρο μεταφοράς γνώσης σε κάθε άνθρωπο στον κόσμο.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Πρόσφατα επιλύσαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα που είχε διακόψει κάποιες περιοδικές μηνιαίες δωρεές. Ξαναρχίσαμε την περιοδική χρέωσή σας και στο μέλλον θα συνεχισθεί κανονικά. Δεν θα σας χρεώσουμε για τους μήνες που παραλείφθηκαν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας και παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι: donate@wikimedia.org {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Πρόσφατα επιλύσαμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, εξ αιτίας του οποίου ένας μικρός αριθμός δωρητών δεν λάμβανε επιβεβαιώσεις των δωρεών τους. Παρακαλούμε δεχθείτε αυτό το μήνυμα σαν ευχαριστήριο για την δωρεά σας την [date]. Εκτιμούμε βαθύτατα την υπομονή και την υποστήριξή σας και παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι: donate@wikimedia.org {% endif %}

Ονομάζομαι Lila Tretikov και είμαι η Εκτελεστική Διευθύντρια του Wikimedia Foundation. Τα τελευταία χρόνια, δώρα σαν το δικό σας ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας να διευρύνουμε την εγκυκλοπαίδεια σε 287 γλώσσες και να την κάνουμε ακόμα περισσότερο προσβάσιμη ανά τον κόσμο. Αγωνιζόμαστε περισσότερο να έχουμε αντίκτυπο σε εκείνους οι οποίοι δε θα είχαν πρόσβαση στην εκπαίδευση με άλλον τρόπο. Φέρνουμε γνώση σε ανθρώπους όπως η Akshaya Iyengar από την πόλη Solapur της Ινδίας. Μεγαλώνοντας σε μία μικρή πόλη κατασκευής υφασμάτων, χρησιμοποιούσε την Wikipedia σαν την κύρια πηγή γνώσης. Για μαθητές σε αυτές τις περιοχές όπου τα βιβλία σπανίζουν, αλλά η πρόσβαση σε ίντερνετ υπάρχει, η Wikipedia είναι καθοριστική. H Askaya προχώρησε στο να αποφοιτήσει από κολλέγιο στην Ινδία και τώρα εργάζεται ως προγραμματίστρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρεί τη Wikimedia υπεύθυνη ότι της παρείχε τις μισές από τις γνώσεις της.

Αυτή η ιστορία δεν είναι η μοναδική. Η αποστολή μας είναι υψηλή και ενέχει μεγάλες προκλήσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν Wikimedia εκπλήσσονται όταν ακούν ότι διοικείται από ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό και χρηματοδοτείται από τις δικές σας δωρεές. Κάθε χρόνο, οριακά αρκετοί άνθρωποι κάνουν δωρεά ώστε να παραμείνει το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης διαθέσιμο σε όλους. Ευχαριστούμε που διατηρείτε αυτή την αποστολή δυνατή.

Εκ μέρους μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων οι οποίοι διαβάζουν τη Wikipedia, χιλιάδων εθελοντών συντακτών και του προσωπικού στo Ίδρυμα, σας ευχαριστώ που κρατάτε τη Wikipedia σε σύνδεση και χωρίς διαφημίσεις αυτό το χρόνο.

Σας ευχαριστώ, Lila

Lila Tretikov
Executive Director,
Wikimedia Foundation
donate.wikimedia.org

Many employers will match employee contributions: please check with your company to see if they have a corporate matching gift program.

Για τα αρχεία σας: Η δωρεά σας, αριθμός [contributionId], την [date] ήταν [amount].

[ifRecurring] Αυτή η δωρεά είναι μέρος μιας περιοδικής συνδρομής. Θα χρεώνονται μηνιαίες πληρωμές από το Ίδρυμα Wikimedia έως ότου μας ειδοποιήσετε να σταματήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τις πληρωμές, παρακαλώ δείτε το: [#recurringCancel easy cancellation instructions]. [endifRecurring]

Αυτή η επιστολή είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως αρχείο της δωρεάς σας. Δεν γίνεται παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών από ολόκληρο ή μέρος αυτής της συνδρομής. Το Ίδρυμα Wikimedia είναι μία μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική εταιρεία με 501(c)(3) κατάσταση φοροαπαλλαγής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διεύθυνσή μας είναι 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Ο αριθμός φοροαπαλλαγής στις Η.Π.: 20-0049703.

Αποσύρετε την συμμετοχή σας αν το επιθυμείτε:

Θα θέλαμε να σας κρατήσουμε ενημερωμένο ως δωρητή σχετικά με τις δραστηριότητες και τους εράνους της κοινότητάς μας. Εάν παρ'όλα αυτά προτιμάτε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους ηλεκτρονική αλληλογραφία από εμάς, παρακαλώ κάντε κλικ παρακάτω και θα σας διαγράψουμε από τη λίστα.

Διαγραφή

Please help us to [#translate translate] this email.