Innsamlingsaksjonen/Oversettelse/Takkebrev 2014-06-06

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kjære [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kjære giver, [endifFirstnameAndLastname]

Takk for din verdifulle gave som er med på å bringe kunnskap til alle mennesker i verden.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi løste nylig et lite teknisk problem som midlertidig stoppet noen faste månedlige donasjoner. Din månedlige donasjon har nå blitt satt i gang igjen, og den vil bli trukket som vanlig fremover. Vi kommer ikke til å belaste deg for de månedene donosjonen var midlertidig stoppet. Takk for tålmodigheten og støtten din, og ikke nøl med å sende en e-post til donate@wikimedia.org om du har noen spørsmål. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi har nylig løst et teknisk problem som førte til at noen få givere ikke mottok bekreftelse på sin donasjon. Ta vennligst i mot denne e-posten som en takk for donasjonen din den [date]. Vi setter stor pris på din tålmodighet og støtte, og kontakt oss gjerne via e-post på donate@wikimedia.org hvis du har noen spørsmål. {% endif %}

Mitt navn er Lila Tretikov, og jeg er direktør for Wikimedia Foundation. I løpet av de siste årene har gaver som dine gjort det mulig for oss å utvide leksikonet til 287 språk og bidratt til å gjøre det mer tilgjengelig over hele verden. Vi jobber mest med å nå dem som ellers ikke har adgang til utdanning. Vi gir kunnskap til folk som Akshaya Iyengar fra Solapur, India. I oppvekst i denne lille tekstilbyen brukte hun Wikipedia som sin hovedkilde til kunnskap. For studenter i disse områdene, hvor bøker er sjeldne, men mobil internett-tilgang finnes, er Wikipedia uunnværlig. Akshaya tok høgskoleeksamen i India, og arbeider nå som programvareingeniør i USA. Hun gir Wikipedia æren for halvparten av kunnskapen hun har.

Denne historien er ikke unik. Vår oppdrag er ambisiøst og har store utfordringer knyttet til seg. De fleste som bruker Wikipedia blir forbauset når de hører at det drives av en ideell organisasjon som finansieres av bidragsytere som deg. Hvert år gir akkurat nok mennesker nok penger til å holde summen av all menneskelig kunnskap tilgjengelig for alle. Takk for at du gjør dette oppdraget mulig.

På vegne av nesten en halv milliard mennesker som leser Wikipedia, tusenvis av frivillige skribenter, og ansatte i Wikimedia Foundation, vil jeg takke deg for at du i år bidrar til å beholde Wikipedia på nett og uten reklame.

Tusen takk,

Lila Tretikov,
administrerende direktør,
Wikimedia Foundation
donate.wikimedia.org

Mange arbeidsgivere benytter seg av et program hvor de gir like mye i pengegaver som de ansatte: Sjekk med selskapet du jobber i om det benytter seg av dette programmet.

Til din orientering: Din donasjon [contributionId] den [date] var [amount].

[ifRecurring] Denne donasjonen er del av et løpende abonnement. Månedlige betalinger vil bli innbetalt til Wikimedia Foundation til du gir oss beskjed om annet. Dersom du ønsker å stanse betalingen, vennligst se vår [#recurringCancel enkle avmeldingsinstruks]. [endifRecurring]

Denne meldingen kan tjene som en dokumentasjon på ditt bidrag. Det er ikke blitt gitt motytelser i form av varer eller tjenester. Wikimedia Foundation, Inc. er et non-profit veldedig selskap. Det er underlagt 501(c)(3) tax exempt status i USA (lov om skattefritak for allmennyttige stiftelser). Adressen er: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. U.S. tax-exempt-nummer: 20-0049703.

Mulighet for avmelding:

Som støttespiller vil vi gjerne holde deg oppdatert om aktivitetene og innsamlingsaksjonene våre. Hvis du foretrekker å ikke motta e-poster om dette fra oss, så klikk på lenken under, så fjerner vi deg fra listen.

[#unsubscribe Avslutt abonnement]

Vennligst hjelp oss med å [#translate oversette] denne e-posten.