This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Méta-Wiki

Wilujeng sumping ka Méta-Wiki, loka masarakat global pikeun proyék-proyék Yayasan Wikimédia jeung proyék nu patali, ti koordinasi jeung dokumentasi nepi ka rarancang jeung analisis.

Wiki séjén anu sipatna kawas Meta samodél Wikimedia Outreach nyaéta proyék husus anu dumasar kana Méta-Wiki. Sawala anu patali ogé lumangsung dina Wikimédia mailing lists (leuwih copélna dina wikimedia-l, anu sarua miboga patali marga anu leuwih réhé WikimediaAnnounce), IRC channels dina Libera, wiki individual samodél afiliasi wikimedia, jeung anu séjénna.

Keur lumangsung

Agustus 2022

OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg July 22 – August 22: Wikimedia Foundation Legal department call for feedback on the Brand Stewardship Report content outline.
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg August 18: Conversation with Maggie Dennis on Community Resilience & Sustainability at 13:00 UTC

Juli 2022

OOjs UI icon articleCheck-ltr-progressive.svg July 25 – August 3: 2022 Wikimedia Foundation Board of Trustees election: Endorse statements for the Election Compass with top 15 selected.
OOjs UI icon articleCheck-ltr-progressive.svg July 25 – July 26: 2022 Wikimedia Foundation Board of Trustees election: Endorse questions for the candidates with top six selected.
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg July 26: Open meeting with the Web team about the new interface (12:00 UTC and 19:00 UTC).
Wikimedia-logo.svg July 14: Conversation with Trustees hosted by the Wikimedia Foundation Community Affairs Committee
Wikimedia-logo.svg July 8: Wikimedia Foundation Legal Department Office Hour – TVEC Update (Session 1) (Session 2)
Wikimedia-logo.svg July 2 – July 3: Strategic Wikimedia Affiliates Network (SWAN) meeting


Panglawungan jeung Komunikasi
Yayasan Wikimédia, Meta-Wiki, jeung proyék-proyék sabaraya
The Wikimedia Foundation is the overarching non-profit foundation that owns the Wikimedia servers along with the domain names, logos and trademarks of all Wikimedia projects and MediaWiki. Meta-Wiki is the coordination wiki for the various Wikimedia wikis.
Other languages: