Kezdőlap

This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta-Wiki

Üdvözlünk a Meta-Wikiben, a Wikimédia-projektek és a Wikimédia-mozgalom globális közösségi oldalán – ahol a koordinációtól és dokumentációktól kezdve a tervezésig és elemzésig bezárólag mindennel foglalkozunk.

A projektek felett működő és azokat összehangoló specializált wikik, mint a Wikimedia Outreach, a Meta-Wiki leágazásai. Kapcsolódó megbeszélések folynak még többek között a levelezőlistákon (elsősorban a wikimedia-l listán, és ennek kis forgalmú változatán, a WikimediaAnnounce-on), IRC-csatornákon a Liberán és a Wikimédia-partnerek önálló wikijein.

Aktuális események

2023. március

Golden Barnstar Hires.svg

This month we WikiCelebrate: Penny Richards

OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg March 31–April 2: WikiCon Portugal 2023.
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg February 28–March 28: Wikimania 2023: Call for program submissions
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg February 21–April 24: Terms of Use update process: The Wikimedia Foundation Legal department is hosting a feedback cycle about updating the Terms of Use. Review the proposed update and its explainer and leave your feedback in the talk page.
Közösség és kommunikáció
A Wikimédia Alapítvány, a Meta-Wiki és testvérprojektjei
A Wikimédia Alapítvány egy átfogó non-profit alapítvány, amely a Wikimédia szervereket birtokolja, az összes Wikimédia projekt és a MediaWiki domain címeivel, logóival és védjegyeivel együtt. A Meta-Wiki a különböző Wikimédia wikik koordinációs wikije.
Other languages: