Κύρια Σελίδα

This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta-Wiki

Καλωσήλθατε στο Meta-Wiki, τον ιστότοπο της παγκόσμιας κοινότητας των Εγχειρημάτων του Wikimedia Foundation και σχετικά εγχειρήματα για συντονισμό και τεκμηρίωση έως σχεδιασμό και ανάλυση.

Άλλα wiki εστιασμένα σε μεταδραστηριότητες όπως το Wikimedia Outreach είναι εξειδικευμένα εγχειρήματα που έχουν τις ρίζες τους στο Meta-Wiki. Σχετικές συζητήσεις λαμβάνουν επίσης χώρα στις mailing lists του Wikimedia (ειδικότερα η wikimedia-l, και η χαμηλής κίνησης αντίστοιχή της WikimediaAnnounce), στα κανάλια IRC στο Libera, σε ξεχωριστά wiki συνεργατών του Wikimedia, και άλλους χώρους.

Σε εξέλιξη

Φεβρουάριος 2024

February 20–March 20: Wikimedia Foundation Annual Plan 2024-25 Collaboration
February 28: Wikimedia Foundation Affiliates Strategy: Live call #2 at
February 14: Wikimedia Foundation Affiliates Strategy: Live call #1 at
February 7–March 20: Wikimedia Foundation Affiliates Strategy: Review period for the proposed requirements for affiliates and trial period for user groups
February 6–February 27: 2024 Steward elections voting is running until 27 February 2024, 14:00 (UTC)

Ιανουάριος 2024

January 31: Wikimedia Foundation publishes progress on Annual Plan goals
January 19⁠ – February 2: Voting period to ratify the charter of the Universal Code of Conduct Coordinating Committee (information for voters)
January 15 – January 30: Candidate submissions for the Wikimedia Steward elections are open! If you are eligible, you can submit a nomination.
January 4: Community Letter to the LAC region


Κοινότητα και επικοινωνία
Ίδρυμα Wikimedia, Meta-Wiki, και τα αδελφικά εγχειρήματα
To Ίδρυμα Wikimedia είναι το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα στο οποίο ανήκουν οι Διακομιστές του Wikimedia καθώς και τα domain names, τα λογότυπα και τα σήματα για όλα τα Εγχειρήματα του Wikimedia και του MediaWiki. Το Meta-Wiki είναι το wiki συντονισμού των διαφόρων wiki του Wikimedia.