Kezdőlap

(Redirected from Kezdőlap)
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta-Wiki

Üdvözlünk a Meta-Wikiben, a Wikimédia-projektek és a Wikimédia-mozgalom globális közösségi oldalán – ahol a koordinációtól és dokumentációktól kezdve a tervezésig és elemzésig bezárólag mindennel foglalkozunk.

A projektek felett működő és azokat összehangoló specializált wikik, mint a Wikimedia Outreach, a Meta-Wiki leágazásai. Kapcsolódó megbeszélések folynak még többek között a levelezőlistákon (elsősorban a wikimedia-l listán, és ennek kis forgalmú változatán, a WikimediaAnnounce-on), IRC-csatornákon a Liberán és a Wikimédia-partnerek önálló wikijein.

Aktuális események

2022. október

Wikimedia-logo.svg October 3⁠ – December 31: Opportunities open for the Ombuds commission and the Case Review Committee
Wikimedia-logo.svg October 3: Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines revisions consultation: Conversation hour for North America, Latin America, and Western Europe region. Live interpretation in Spanish and Portuguese planned.

2022. szeptember

Wikimedia-logo.svg September 24: Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines revisions consultation: Conversation hour for Central Europe, Africa, and the Middle East region. Live interpretation in Arabic, French, and Russian planned.
Wikimedia-logo.svg September 16: Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines revisions consultation: Conversation hour for Asia-Pacific region. Live interpretation in Chinese and Japanese provided.
Wikimedia-logo.svg September 13: The Sound of All Human Knowledge contest is starting now! The submission will be received until 10 October 2022. Play your part!
Wikimedia-logo.svg September 8 Лого конкурса Энциклопедия юных инверсия.svg: Encyclopedia of the Young competition starts! (since 00:00:01 UTC).
We invite everyone to participate — there are no restrictions on age and citizenship.
Közösség és kommunikáció
A Wikimédia Alapítvány, a Meta-Wiki és testvérprojektjei
A Wikimédia Alapítvány egy átfogó non-profit alapítvány, amely a Wikimédia szervereket birtokolja, az összes Wikimédia projekt és a MediaWiki domain címeivel, logóival és védjegyeivel együtt. A Meta-Wiki a különböző Wikimédia wikik koordinációs wikije.
Other languages: