Прикупљање средстава 2012/Превод/Писмо захвалности

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 84% complete.
Outdated translations are marked like this.

Драги [given name]

Хвала на донацији Задужбини Викимедије. Заиста сте дивни!

Лако је игнорисати наш банер за прикупљање прилога, и јако ми драго да Ви то нисте урадили! Ово је начин на који Википедија плаћа своје рачуне --- људи попут Вас нам дају новац, а ми можемо да задржимо сајт слободно доступним свим људима широм света.

Људи ми говоре да донирају Википедији јер то сматрају корисним, а верују јој, иако није савршена, јер знају да је писана за њих. Википедији није циљ да попуни дневни ред ПР агенцијама, нити да заступа партикуларне идеологије, као ни да Вас убеди да верујете у нешто што није истина. Циљ нам је да говоримо истину, и то можемо да урадимо захваљујући Вама. Чињеница да сте донирали сајту одржава нас независним и у могућности да Вам достављамо оно што желите од Википедије. Управо онако како и треба да буде.

Требало би да знате да овом донацијом не покривате само своје трошкове. Просечан донатор плаћа за своју употребу Википедије, као и за трошкове стотине других људи. Ваша донација одржава Википедију доступном и амбициозном детету из Бангалора које се самообразује на тему компјутерског програмирања. Средњовечној домаћици из Беча којој је управо дијагностикована Паркинсонова болест. Писцу који истражује Британију из 1850-их. Десетогодишњаку из Сан Салвадора који је управо открио Карла Сагана.

У име тих људи и пола милијарде других читаоца Википедије и њених сестринских сајтова и пројеката, захваљујем Вам на придруживању нашем труду да спојимо целокупно људско знање и учинимо га доступним свима. Ваша донација чини овај свет бољим местом. Хвала Вам.

Много људи не зна да је Википедија непрофитна. Молимо Вас, размотрите слање ове поруке неколицини пријатеља које бисте на тај начин охрабрили да и они донирају. И, ако сте заинтересовани, пробајте да додате неке нове информације на Википедију. Уколико уочите штампарску, или неку другу мању грешку, молимо вас да је поправите, или уколико уочите да нешто фали, молимо вас, додајте.Не брините се ако направите грешку: то је нормално када први пут уређујете Википедију и уколико се то деси, други Википедијанци ће радо исправити ту грешку за вас.

Ценим то што верујете у нас, и обећавам Вам да ћемо Ваш новац искористити у праве сврхе.

Захвална,
Сју

Сју Гарденер
извршна директорка,
Задужбине Викимедије [1]

Можете нас пратити на [#twitter Твитеру], [#identica identi.ca] или [#google Гугул+] или [#facebook Фејсбуку] и [#blog почитајтати наш блог]. Ово су [#annual финансијски извештај Задужбине Викимедије за 2010-11] и [#plan годишњи план за 2012-13] и [#strategic стратешки петогодишњи план Задужбине Викимедије]. Сада такође можете купити Википедијину робу на [#shop shop.wikimedia.org].

Све ваше донације: Ваша донација на [date] износила је [amount].

[ifRecurring]

This donation is part of a recurring subscription. Monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation until you notify us to stop. If you’d like to cancel the payments please see our [#recurringCancel easy cancellation instructions].

[endifRecurring]

Опција изузећа: Пошто сте ви донатор ми бисмо волели да вас информишемо о активностима заједнице и прикупљању новца. Ако не желите да добијате е-поруке од нас кликните испод и ми ћемо вас уклонити са листе.:

[#unsubscribe Уклони ме са листе]

Ово писмо може послужити као доказ ваше донације. Никаква добра или услуге су пружене у целини или делом за овај допринос. Задужбина Викимедија је непрофитна, добротворна организација из САД-а. Наша адреса је 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S.


Please help us to [#translate translate] this email.