Adománygyűjtés 2012/Fordítás/Köszönőlevél

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 84% complete.
Outdated translations are marked like this.

Kedves [given name],

Köszönjük, hogy adományoztál a Wikipédia Alapítványnak. Csodálatos vagy!

Könnyű figyelmen kívül hagyni az adománygyűjtő felhívásainkat, örülök, hogy te nem tetted. Így fizeti be a Wikipédia a számláit --- hozzád hasonló emberek pénzt adnak nekünk, így az oldalt szabadon elérhetővé tehetjük bárki számára a világon.

Az emberek azt mondják nekem, hogy azért adományoznak a Wikipédiának, mert hasznosnak találják és megbíznak benne, annak ellenére, hogy nem tökéletes, mert tudják, hogy nekik íródott. A Wikipédia nem azért van, hogy valakinek a propagandáját közvetítse, vagy egy bizonyos ideológiát erőltessen rád, vagy elhitessen veled valamit, ami nem igaz. Azt tűztük ki célul, hogy igazat szóljunk, és ezt miattad tudjuk megtenni. Az adományod miatt tudunk függetlenek maradni, és emiatt tudjuk azt nyújtani, amire szükséged van, és amit vársz a Wikipédiától. Pontosan úgy, ahogy annak lennie kell.

Jó, ha tudod: az adományod nem csak a saját Wikipédia-használatod költségeit fedezi. Egy átlagos méretű adomány a Wikipédia több száz olvasója után egyenlíti ki a költségeket. Az adományod elérhetővé teszi a Wikipédiát az ambíciózus bangalore-i gyereknek, aki programozóvá próbálja kiképezni magát; a középkorú bécsi háztartásbelinek, akinél most diagnosztizálták a Parkinson-kórt; az 1850-es évek Angliáját kutató regényírónak; a tízévesnek San Salvadorban, aki éppen felfedezte Carl Sagant.

Mindezen emberek, és a Wikipédia és testvéroldalai többi félmilliárd olvasója nevében köszönöm Neked, hogy csatlakoztál a célunkhoz, hogy az emberiség összes tudása szabadon eljuthasson mindenkihez. Az adományod jobb hellyé teszi a világot. Köszönjük.

A legtöbben nem tudják, hogy a Wikipédiát egy nonprofit szervezet üzemelteti. Kérlek, ha teheted, oszd meg ezt a levelet néhány barátoddal, és biztasd őket is adakozásra. És ha van hozzá kedved, próbáld meg te is bővíteni a Wikipédiát. Ha egy elgépelést vagy más apró hibát látsz, javítsd ki, és ha valami hiányzik, írd bele.Ne aggódj, ha véletlenül hibát vétesz: ez mindenkivel előfordul az első szerkesztés alkalmával, és a többi szerkesztő örömmel segít a kijavításában.

Nagyra értékeljük a bizalmadat, és ígérem, hogy jól fogjuk használni a pénzedet.

Köszönjük,
Sue

Sue Gardner
vezérigazgató
Wikimédia Alapítvány [1]

Kövess minket a [#twitter Twitteren], az [#identica identi.ca-n] vagy a [#google Google+-on], lájkolj a [#facebook Facebookon] vagy [#blog olvasd a blogunkat]. Ha jobban meg akarsz minket ismerni, olvasd el [#annual a Wikimédia Alapítvány 2010–11-es éves jelentését], a [#plan 2012–13-as éves tervét] vagy [#strategic az ötéves stratégiai tervét]. Wikipédiás pólókat és egyéb ajándéktárgyakat is vásárolhatsz, a [#shop shop.wikimedia.org] címen.

Tájékoztatásul: [date] időpontban [amount] összeget adományoztál.

[ifRecurring]

This donation is part of a recurring subscription. Monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation until you notify us to stop. If you’d like to cancel the payments please see our [#recurringCancel easy cancellation instructions].

[endifRecurring]

Leiratkozás: Adományozóként szívesen értesítenénk a közösségi eseményeinkről és gyűjtőkampányainkról. Ha mégsem szeretnél levelet kapni tőlünk, kattints az alábbi linkre, és nem küldünk több levelet.:

[#unsubscribe Leiratkozás]

Ez a levél bizonylatként szolgál az adományozásodról. A hozzájárulásod ellentételezéseként semmilyen áru vagy szolgáltatás - legyen az egész vagy rész - nem került átadásra. A Wikipédia Alapítvány egy nonprofit közhasznú szervezet az USA-ban 501(c)(3)-as adómentes állapottal. Címünk: 149 New Montgomery, 3. emelet, San Francisco, CA, 94105. USA adómentességi szám: 20-0049703.


Please help us to [#translate translate] this email.