کاربران بسته‌شده

This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 40% complete.
Outdated translations are marked like this.

کاربران مسدود کاربرانی هستند که قادر به ویرایش صفحات، آپلود فایل، انتقال صفحات، و انجام اقدامات دیگری که حقوق کاربران دیگرا را ضایع می کند. مدیران یا دیگر دسترسی هایی که می توانند عمل بستن و باز کردن را انجام دهند از طریق ابزار بسته یا باز می شوند.

کاربران مسدود هنوز هم مشاهده و ویرایش پیگیری ها را می تواند انجام دهند. و بر روی اکثر (نه همه) ویکی ها، هنوز هم می تواند صفحه بحث کاربری خود را ویرایش و / یا ارسال ایمیل با استفاده از Special:EmailUser (تنها حساب های ثبت نام شده) مگر اینکه به طور خاص مجاز شناخته نشوند.مدیران ، دیوانسالاران ، و ویکیبدان می تواند کاربران (ثبت نشده و یا به سیستم وارد شده) را مسدود نمایند. مدیران گلوبال نیز می تواند مسدود نمایند کاربرانی را که در تنظیمات مدیریت ویکی های گلوبال آنها هست.

Administrators and Stewards can block users (unregistered or logged in). Global sysops can also block users on wikis opted in to the global sysop wikiset. Administrators or others with access to the blocking and unblocking interface may, may not, be able to block or unblock others or themselves while blocked, depending on the configuration of the wiki.

See also