Open main menu

Αποκλεισμένος χρήστης

This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 50% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Acèh • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Lëtzebuergesch • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская • ‎русский • ‎татарча/tatarça • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

"Αποκλεισμένοι χρήστες" είναι οι χρήστες που δεν μπορούν να επεξεργαστούν σελίδες, να ανεβάσουν αρχεία, να μετακινήσουν σελίδες και να εκτελέσουν άλλες ενέργειες που χρειάζονται πρόσθετα δικαιώματα χρήστη. Οι διαχειριστές ή άλλοι με πρόσβαση στην διεπαφή αποκλεισμού και άρσης αποκλεισμού μπορεί να μην μπορούν να αποκλείσουν ή να άρουν τον αποκλεισμό άλλων (εκτός του εαυτού τους) καθώς είναι αποκλεισμένοι.

Οι αποκλεισμένοι χρήστες μπορούν να προβάλουν και να επεξεργαστούν τις λίστες παρακολούθησης, και στα περισσότερα (αλλά όχι όλα) τα wiki, μπορούν να επεξεργατούν την δική τους σελίδα συζήτησης και/ή να στέλνουν email χρησιμοποιόντας Special:EmailUser (μόνο καταχωρημένοι λογαριασμοί) εκτός αν υπάρχει ειδική απαγόρευση. Οι Administrators, Bureaucrats (στα περισσότερα wiki), και οι Stewards μπορούν να αποκλείσουν χρήστες (unregistered ή logged in). Οι Global sysops μπορούν επίσης να αποκλείσουν χρήστες σε wiki επιλεγμένα στο global sysop wikiset.

See also